Nej nu blir det till att sova!

Tänkte faktiskt ta och säga godnatt redan nu, jag vet tidigt för att vara mig. Förmodligen blir det inte så tidigt i alla fall! Har idag fixat två referenser till aupair nu är det bara referenser till barnskötandet kvar. Lite mindre på listan att göra! Har också varit och tittat på fotboll idag och fått träffa små barn, finns det något sötare! Nej jag tror inte det.

Now Lisa of the day!




En lite smartare Lisa, sorry för den fula minen!


Jag vill också åka utomlands!

Jag blir så himla avundsjuk på alla som åker utomlands! Vill också få åka iväg till värmen. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på förra året hur underbart bra jag och min lillasyster hade det då vi åkte iväg till Antalya!


Systemkamera

Åh vad jag längtar efter min kamera! Det är nog dessutom något som jag inte har berättat! Fick i födelsedagspresent pengar av mamma och pappa till en kamera, och jag valde då att köpa en systemkamera. Självklart fick jag lägga till en hel del, blev rätt mycket till. Men jag tyckte att det var lika bra att köpa en riktig på en gång!

Så jag hoppas att jag under veckan får min efterlängtade kamera! Beställde den för 2 veckor sedan om inte mer, men den har inte funnits i lager. Så hoppas, hoppas!
I alla fall så är det en Nikon D500 med 18-105 objektiv, så jag kommer nog att vara mer än nöjd!


Måndag 31 Maj

Nu är det alldeles snart lunch. Har faktiskt fått en rätt lugn förmiddag. Har nämligen inte haft så jätte mycket att göra. Fixat och trixat med en del ritningar. Men om 20 min blir det lunch. Börjar bli lite smått hungrig så det passar perfekt! Tänkte bara göra ett kort inlägg och säga hej, med det gjort så hörs vi senare!

Tjing!

Varm Choklad och Sex And The City

Nu är jag nästan helt färdig inför kvällen, det enda som återstår är att borsta tänderna. Är till och med extra snabb idag, bra Lisa! Har gjort i ordning en kopp varm choklad (den nya oboy med daim) och tänkte lägga mig och se på ett avsnitt av Sex And The City. Måste ladda upp nu inför filmen som jag ska se på torsdag!

God natt och sov så gott!

Söndag 30 Maj

Goddagens!

Lite sent första inlägg idag, fast det är ju inte första gången det händer så! Har inte alls mycket att säga just nu, tänkte bara säga hej och förmodligen skriver jag lite senare!

Eller du, beställde nyss ett par superfina skor. På bellme.se säljer dom idag 4 olika modeller av sandaler. Och jag tyckte att jag behövde ett par då jag faktiskt inte har några låga. Så om ni inte redan gjort det, kolla in dom. Skorna kommer i alla fall från Skonamig.se.


Bilden lånad från Skonamig.se.

Grattis till Tyskland!

Vad tyckte ni om Eurovision? Själv tyckte jag att det faktiskt var bra trots att inte Sverige var med. Det var verkligen lättare att koncentrera sig på att lyssna på låtarna, annars brukar man vilja tycka att alla andras låtar är mycket sämre. Det roliga som man fick höra i slutet av programmet var att i kvalet kom Sverige på 11:e plats med 5 poäng efter, hur surt är inte det?

Mina favoriter blev under kvällen Rumänien, Frankrike och Tyskland. Men jag tyckte att det var ovanligt många bra bidrag!

Nu kallar sängen, sov så gott!

Eurovision Song Contest

Nu blir det Eurovision Song Contest även fast Sverige och Anna Bergendahl inte gick vidare. Det är ju en tradition att se på det och det firas med lite Ben and Jerry glass och familjen.

Ha en trevlig kväll!


Hawaiian Tropic Self Tan Crème

Jag har nu provat Hawaiian Tropics Self Tan Crème i 3 dagar. Jag har använt den efter att jag duschat. Först tyckte jag att lukten var helt okej, rätt bra faktiskt. Konsistensen vad jätte härligt och den går väldigt lätt att smörja in! Färgen blir dessutom inte fläckig.

Men jag måste påpeka att man måste verkligen tvätta händerna efter att man smörjt in sig! Min lillasyster fick hjälpa mig att smörja in ryggen (för det är ju nästan omöjligt att göra det själv). Efter att hon gjort det dom två första gångerna insåg hon att hon trots allt borde ha tvättat händerna. Hon var nämligen alldeles orange på händerna. Stackarn!

Jag tycker att den här bus produkten var riktigt bra, men som många andra bus produkter så kommer den typiska lukten i alla fall. Tyckte dagen efter att det faktiskt luktade lite som man solat solarium, tur nog så luktar det inte så mycket!

Vad tycker ni om resultatet?


Innan första appliceringen.

Morgonen efter första appliceringen.

Efter andra appliceringen.

Efter tredje appliceringen.

Snubblade över något

Förra veckan satt jag och läste i hänt extra då jag snubblade över en bild. Eller rättare sagt två bilder! Det var ingen mindre än öviks stolthet, Peter Forsberg och även hans pappa Kent. Det är inte varje dag man ser Foppa i en skvaller tidning!




Lördag 29 Maj

Godmorgon!

Idag blir det en väldigt lugn dag. Känner att jag är på väg att bli sjuk så det är lika bra att ta det lugnt! Just nu sitter jag och ser på något program på Mtv med två tjejer som ska lära sig kampsport. Rätt roligt att se på faktiskt, så helt klart underhållande!

Hade idag tänkt att ta tag i ansökan till au pair igen. Har börjat och ska kolla igenom hur mycket det är kvar, ska även fortsätta skriva mitt personliga brev. Det är verkligen sjukt svårt att skriva det, jag menar man ska få sig själv att låta bra och försöka övertyga någon annan om det. Kan verkligen säga att det blir en utmaning!

Tänkte även visa sminkningen som jag gjorde på min lillasyster igår. Vad tycks?




Sleep Tight

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen, blir nog inte sömn med detsamma. Utan jag har tänkt att se dom två allra sista avsnitten av serien Vänner. Dom sorgligaste också! Tänkte visa mina snygga naglar som jag gjorde i början av veckan. Det hade börjat gå bort lite färg så målade på och snyggade till dom lite grann. Visst blev dom fina?


Lite annorlunda, men lite roligare också!

Lisa Tipsar

Krämig pastasås med grillad kyckling
5 pers

150g Färsk spenat
1 Grillad kyckling
6-8 Marinerade soltorkade tomater (kan justeras beroende på smak)
2-3 pkt Bacon
1 pkt Gorgonzolaost
5 dl Grädde

Självklart kan man justera måtten beroende på smak och tyckte. Mer grädde = mer sås och gorgonzolaosten efter tycke och smak. Som även gäller dom övriga ingredienserna. Tänkte också påpeka att man bör vara försiktig med att salta och peppra tills man tillsatt bacon eftersom det ger sälta i sig självt.

1. Skala den grillade kycklingen medan den är varm, vilket är lättast. Skär den sedan i lagoma bitar.
2. Grovhacka spenaten och skär dom soltorkade tomaterna i strimlor.
3. Skär Baconen i lagomt små bitar för att steka knaperstekt. Låt fettet rinna av.
4. Stek spenaten och tomaterna i lite smör.
5. Blanda sedan i grädden.
6. Låt såsen bli varm, skär sedan gorgonzola osten i bitar och lägg i såsen. Låt koka en stund.
7. Tillsätt den grillade kycklingen och fortsätt koka.
8. Till sist tillsätter man knapetstekt bacon och även här låter man det koka en stund.
9. Smaka sedan av med salt, peppar och även om mer ost behövs. Det är sedan
    bara att koka pastan och servera med en god sallad. Snabbt, enkelt och gott!
  
Smaklig måltid!


Hade hittat en liknande variant på Matklubben.se, men provade att göra den på mitt egna sätt.

Försmak

Förra veckan valde jag att laga mat här hemma. Bor som sagt fortfarande hemma så har det väldigt bra med matlagningen. Men jag tycker att det är roligt så då jag har tid så gör jag det mer än gärna! Då valde jag att göra en halvt egenkomponerad kyckling pasasås som är helt underbar! Tänkte dela med mig av det underbara receptet alldeles strax!


Ett litet smakprov på hur den ser ut!

Klubbkväll

Igår var som sagt jag, min syster och Emelie på Make up store på deras klubbkväll. Självklart fick några produkter följa med mig hem. Tänkte att istället för att köpa ögonskuggor, läppstift, läppglans eller något sånt bestämde jag mig istället för att köpa något till huden. Har inte varit så bra på att ta hand om den så det var på tiden! Därför fick dessa följa med mig hem.


Skin Serum, som en primer. Helt suverän!

Face Cool Balm, ett ansiktsvatten med lugnande kamomill.

Intensive Foam Cleanser, skumrengöring med pepparmint. Kan lova att den kändes
helt underbar mot huden!

Fredag 28 Maj

Hejsvejs!

Idag har varit en väldigt långtråkigt dag! Sjukt trött och det regniga vädret har inte gjort saken bättre. Idag var det meningen att jag och ett par kompisar skulle gå ut. En av tjejerna är sjuk och vi andra två känner båda att vi är för trötta. Så förmodligen blir det nästa vecka istället. Det känns lika bra!

Ikväll blir det nog istället en lugn hemmakväll. Känner att jag behöver ta det lugnt och gärna en lång tupplur. Är nämligen expert på att gå och lägga mig sent och då får man ta smällarna morgonen efter eller ett par dagar senare! Nej nu ska jag nog ta och sluta, ska hem och sminka min syster som ska ut ikväll. Sedan så tycker jag att det är väldigt roligt att sminka så det gör jag gärna. Just, om ni tittar in om en stund får ni se vad som följde med mig hem igår!

See you soon!


Ej dagens, men samma frisyr fick duga idag!

Underbar eftermiddag

Som jag skrev tidigare så funderade jag på att åka till dagiset för att hälsa på barnen igår, hade saknat dom väldigt mycket! Det var väldigt många barn som var sjuk, det går tydligen vattkoppor. Men det var jätte roligt att få träffa dom som var där. Fick även höra från en av pojkarna att han hade saknat mig, blev väldigt rörd! Ska tillbaka nästa vecka och hälsa på igen!

Sedan på kvällen så for som sagt jag, min syster och min kompis Emelie till Make up store för deras klubbkväll. Det var väldigt trevligt och självklart blev det några fynd. Titta in imorgon så får ni se vad! Förresten så fick jag hämta ut ett paket idag. Gjorde en beställning i måndags som jag velat göra väldigt länge, så tog tillslut tummen ur arslet. Förlåt för uttrycket!

Nej nu blir det sängen, god natt och sov så gott allesammans!


Schampo och balsam från Lanza.


Nya skor

Jag kom på att för några inlägg sedan skrev jag om ett par skor som jag hade köpt som jag blev förälskad i och bara måste ha! Här är dom, vad tycks? Inte helt pjåkiga va?




350 kr Skokanonen

Torsdag 27 Maj

Godmorgon, eller rättare sagt goddag!

Sitter just nu på kontoret och ska snart gå och äta min lunch. Idag blir det kinagryta med ris, inte helt fel enligt mig! Sedan så funderar jag faktiskt på att ta och hälsa på barnen på dagis. Behöver nämligen få ett papper ifyllt till Aupair dessutom saknar jag dom små!

Senare ikväll så ska jag, min syster och min kompis Emelie åka iväg på make up stores klubbkväll. Vilket känns väldigt roligt! Nej nu blir det lunch, skriver senare!

Paket

Som jag sa igår så skulle jag visa vad jag fick hem för roligt i brevlådan! Hade beställt från Bellme produkter från Hawaiian Tropic. Tänkte att det kan vara lika bra att beställa och prova, solskydd är alltid bra att ha. Dessutom fick man läppglans med solskydd och en aftersun body lotion.

Har ännu inte hunnit prova allt än, bara läppglanset. Ska skriva om det senare hade jag tänkt! Sedan passade jag även på att beställa hem en brun utan sol för det är på tiden att man får lite färg! Mer om den senare!


149 kr Bellme.se

99 kr Bellme.se


Onsdag 26 Maj

Jag som faktiskt hade tänkt att skriva ett inlägg tidigare under dagen. Men jag har helt enkelt haft fullt upp! Träffade även en kund idag så det blev mycket diskussion om hur lägenheterna skulle bli. Som ni förstår så är jag tillbaka på mitt vanliga jobb, så nu blir det massor av arbete framför datorn. Men jag trivs där och jag älskar det jag gör!

Idag var även jag och två arbetskompisar iväg på Victory för att käka lunch och vi hann också med en sväng på stan för att hitta lite kläder till en av tjejerna. Nu blir det att ta det lugnt ikväll, är sjukt trött och världens huvudvärk!

Vi hörs senare för trots huvudvärken så "springer" det i fingrarna!


Mitt favorit nagellack som jag inköpte förra veckan!

Godnatt

I'm still alive! Blir bara en väldigt kort uppdatering nu ikväll. Är så fruktansvärt trött! Huvudet bara värker och hänger inte riktigt med! Kom faktiskt på mig själv att jag saknar att blogga. Det är ju som faktiskt väldigt roligt att få skriva av sig lite!

Jag har laddat upp bloggen nu med massor av bilder. Så ni har en massa roliga inlägg att se fram emot! Har varit ganska flitig med att fotografera, dock lite sämre på att faktiskt blogga och lägga ut det som jag ska. Det blir så då man blir bekväm! Man skjuter liksom fram på saker hela tiden!

Något som har hänt sedan sist är att jag faktiskt har börjat med ansökan till au pair. Det är ett stort framsteg! Började även nu ikväll med brevet och det känns verkligen som en utmaning! Får berätta mer imorgon. Känner att jag har massor som jag vill berätta. Men jag kan inte sitta här hela kvällen för jag hade tänkt börja tidigare imorgon, dvs innan kl 8!

Imorgon väntar massor av bilder, även lite vad som väntat i min brevlåda!
God natt och sov så gott!


Tillbaka

Nu var det verkligen länge sedan jag sist skrev. Har ingen ursäkt, men jag tycker verkligen att tiden har gått fort!

Det var inte det som jag skulle prata om. Utan har ni sett Christinas Augileras nya musikvideo? Det känns faktiskt som att det kommer att bli en ny hit, är inte helt klar om vad jag tycker om den. Men jag har en känsla av att den kommer att bli en ny favorit!


Så vad tycker ni?

Gullig syster

Igår då jag städade på rummet så hittade jag ett kort som jag fick av min lillasyster på min födelsedag. Tänkte att ni skulle få se det för det är verkligen det sötaste!




Hoppas att ni ser texten, så himla sött! Det står inte Polis utan det ska stå
Dooley´s (som var det första jag köpte på bolaget).

3 Maj, 2010

Idag har varit som dom flesta dagar, lugn utan några större konstigheter. Fast dagen började dock inte så bra. Lyckades försova mig, även om det inte var väldigt länge, men tillräckligt! Jag är verkligen ett stort fan av snooz- funktionen, så ibland leder det till att man får ta en del smällar!

I alla fall så på lunchen drog jag och min arbetskompis ut till Arnäsvall där Ö&B och Elgiganten finns. Marie skulle kolla på skor på skokanonen och jag på kameror på Elgiganten. Det slutade med att även jag köpte ett par skor. Ska visa dom senare! Köpte dock ingen kamera idag, och vet inte om jag blev så mycket klarare på vilken kamera jag vill ha. Det finns som sagt för- och nackdelar med dom alla. Så ikväll blir det att studera vad jag vill ha för något!

Ha en toppenkväll, för det ska jag ha!


Rent och snyggt

Nu har jag städat färdigt! Det känns alltid lika skönt då man städat, man mår liksom bättre. Det enda som behövs göras innan sängen är att hoppa in i duschen och sedan får man njuta av den kväll som finns kvar.

Imorgon blir det jobb på TM och jag ska även åka och köpa en kamera är det tänkt. Vilken återstår det att se! Vi hörs mer imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll!




Föresten vad tycks om före och efter bilderna?

Klara, färdiga, gå!

Egentligen borde jag inte visa dessa bilder pga att det blir ganska pinsamt! Men hey, vem har inte stökigt på sitt rum lite då och då? Nu får ni ju dessutom se före- och efter bilder. Är inte det perfekt? Nu börjar städningen!




2 Maj, 2010

Godmorgon!

Hoppas att ni sovit bra! Själv har jag sovit lite sådär, får hoppas att jag sover bättre i natt! Idag blir det en dag att fixa saker. Tycker att söndagar är så himla tråkiga, det är liksom dagen som bara finns där utan mening. Visst det är jätte härligt att ta det lugnt. Men det kan man ju göra andra dagar. Det är sista dagen på veckan och sedan kommer måndag vilket betyder att nästa dag är det skola/ jobb. Lite deprimerande, fast det kan ju vara bra också.

Då jag gick i skolan hatade jag verkligen söndagar! För det var alltid då man fick dåligt samvete över att man inte gjort det man borde och sedan får man göra det man inte gjort. Vilket man inte alltid gjorde. Nu eftersom jag inte går i skolan så kan söndagar vara rätt sköna ändå, inget dåligt samvete för något man inte gjort. Utan man får bara njuta av ledigheten, men samtidigt tror jag att söndagarna från förr sitter kvar!

Mina planer för dagen:
- deklarera (har sagt hela veckan att jag ska göra det, nu är det ett måste!)
- fortsätta med min ansökan till Aupair.
- åka till elgiganten och kolla på kamera (fick i present av mamma och pappa pengar till en kamera)
- städa på rummet, dvs damsugning, dammtorkning och sänklädes byte.

RSS 2.0