Pappa & Linas besök - Roliga videoklipp






Onsdag 24 Augusti 2011

Jag har massor av bilder som jag vill visa er. En hel del bilder från då pappa och Lina var här. Sedan har jag även lite bilder från saker då jag har gjort och som jag tagit kort på, för att jag tänkt visa för er. Men som ni sett har jag ju varit dålig på att lägga upp dom. Men nu kommer ännu en omgång med inlägg, så håll utkik!

Tisdag 23 Augusti 2011

Låt oss göra en uppdatering om vad som har hänt på den senaste tiden! Om vi börjar med helgen så blev det en massa jobb. Eftersom min familj var borta över helgen + måndag, jobbade jag istället lite mer än vanligt under helgen. Jag hann även med att gå på mitt sista cluster meeting, vilket kändes lite konstigt. Men det betyder bara att jag är närmare att få komma hem. Längtar som bara den! Fast självklart känns det också tråkigt! Vad mer händer under helgen? Jo, en viss svensk tjej gjorde för första gången slingor ur en hätta på sig själv. Den ni! Och jag måste faktiskt säga att jag tycker att det blev riktigt bra. Det enda var att framme mot pannan var det lite väl ljust, nästan så att jag såg gråhårig ut.

Så igår tog jag bilen och åkte ut till Waterfront för att prata med någon på Ulta för att se vad jag skulle kunna göra för att fixa det. Förväntade mig något dyrt blondschampo eller liknande, men det svar jag fick tillbaka var att åka hem och använda mig av Dawn diskmedel. Så väl hemma blev det till att gnugga lite snabbt där jag ville få det minde grått. Och imorse då jag visade Claire fick hon nästan en shock över hur bra det hade fungerat. Vad roligt hur simpla saker kan faktiskt vara det bästa!

Så då vi ändå pratar om waterfront, så då jag var där passade jag även på att köpa med mig ett par grejor hem (visar dom senare i inlägget) och stannade även på Barnes & Nobles för att köpa varsinn bok åt pojkarna. Jag har ändrat mig angående vad jag ska ge till dom då jag åker hem. Så istället ska jag ge dom varsinn ljudbok där jag har spelat in min röst. Så för varje sida som dom bläddrar, är det min röst som läser sagan. Smart va!?

Idag var det tänkt att jag skulle sola och bada i Sandcastle, skyndade mig iväg efter att ha pratat med mamma på skype. Men då jag väl kom dit var det stängt. Väldigt konstigt tyckte jag. Då jag kom hem och tittade på nätet visade det sig att dom endast har öppet två helger till + 2 måndagar. Börjar det redan att bli höst? Måste säga att jag blev väldigt besviken. Men idéer för vad jag ska hitta på har definitivt inte försvunnit. Så istället har jag tagit fram min stora resväska för att se hur mycket saker som får plats i den och om jag får med mig alla mina grejor.

Jag måste säga att det var himla bra att pappa och Lina tog med sig en väska hem åt mig, annars hade jag aldrig fått med mig allt hem. Även fast jag inte har så himla mycket grejor kvar så tar det fortfarande plats! Jag stoppade ner alla mina kläder, underkläder, hårprodukter och skor. Och det fanns faktiskt lite utrymme kvar. Plus att jag har min lilla kabin väska också som jag kan packa grejor i. Men jag har lite böcker och småsaker som också ska få plats. Men det ska gå att fixas. Då väskan var stängd så vägde den exakt 50 pounds, bra jobbat Lisa! Vilket är den vikt man får ha på väskan, eller vad jag tror att man får ha. Det får jag hoppas på!

Vad har annars hänt här då? Eftersom det är långt mellan gångerna blir det mer saker att prata om verkar det som! Igår fick jag veta när jag får flyga hem, det kändes verkligen så himla skönt att få veta måste jag säga. Istället för att gå runt och undra, så vet jag nu. Och jag har även bokat mitt flyg från Pittsburgh till JFK. Så det enda som behöver göras är att ha en rolig sista tid! Och för er som undrar vilket datum jag kommer hem, så är det en hemlis! Det kan vara allt mellan den 13 september till den 13 oktober. Men semester ska jag hinna ha innan jag kommer hem!


Så här snyggt packat var det, ni ser även mina underbart vackra skor!

Här kommer det lite gråa håret, glömde att ta ett efterkort men det är inte alls lika mycket nu!

Det fick bli två keratin produkter, vilket ska vara väldigt bra för håret! Det ena är en
hårinpackning och det andra ett värmeskydd. Sedan fick jag även en mascara gratis!

Denna bok är till den äldsta

Så himla söt bok!

Och denna är till den minsta.

Lördag 13 Augusti 2011

Idag har jag lämnat av pappa och Lina på flygplatsen. Det känns så himla tråkigt, men jag vet att jag kommer att få se dom snart igen. Mitt år här i USA som au pair är över om 1 månad, men sedan återstår resande såklart. Vi har haft 2 underbara veckor tillsammans och massor av roligheter. Jag kommer att visa er allt vad vi har gjort så fort jag får tid. Men jag har redan börjat att sortera i bilderna för att välja ut, så allt för långt borta är det inte. Nu får jag hålla tummarna för att det går bra för pappa och Lina på flygplatsen, men det tror jag! Jag passade även på att skicka hem en väska med dom, annars tror jag inte att jag hade fått med mig mina grejor. Även fast jag inte shoppat i massor, så hinner man ändå samla på sig lite grejor under ett år.

Har ni föresten sett att jag precis bytt till en ny header? Vad tycker ni om den?


Pappa & Linas besök - 9 Augusti

Eftersom jag hade hela dagen ledig och pappa och Lina ville shoppa så blev det så. Planerna som jag egentligen hade blev ändrade då det skulle regna. På vägen mot köpcentret började solen att skina, så istället tog vi en liten omväg och åkte upp på Mount Washington för att titta ut över Pittsburgh. Efter vi varit där blev det lite shopping. För min del blev det en resväska från Samsonite, som var mycket billigare än i Sverige. Sedan finns resten på bilder som kommer. Vi passade även på att käka middag på ett av mina favoritställen, Ichiban Steakhouse.








En superfin klänning från Abercrombie & Fitch.

Tyckte att färgen inte syntes tillräckligt på den förra, så en mörkblå klänning!

Jag fick även med mig dessa underbara skor!

Pappa & Linas besök - 6 Augusti Niagara Falls Part 5


Pappa & Linas besök - 6 Augusti Niagara Falls Part 4


Pappa & Linas besök - 6 Augusti Niagara Falls Part 3










Pappa & Linas besök - 6 Augusti Niagara Falls Part 2
















Pappa & Linas besök - 6 Augusti Niagara Falls Part 1

Det blev blev för oss att kliva upp vid 6.30 för att vi skulle göra oss i ordning och göra färdigt frukost som vi sedan tog med oss. Eftersom resan till Niagara Falls tar mellan 3-4 timmar, ville vi åka så tidigt som möjligt så att vi skulle få lite tid där uppe. Efter att vi kört en timme, eller jag körde fick jag kramp i benet och var faktiskt trött. Så vi stannade och käkade frukost och sedan fick pappa ta över körningen. Måste säga att Niagara Falls är hur vackert som helst! Har ni möjlighet så borde ni åka dit!

Vid kl 18 var vi redo att åka hem. Eftersom vi inte var hungriga då vi åkte bestämde vi oss för att stanna i Erie och äta. Det blev Longhorn Steakhouse, vilket hade den bästa steaken som jag provat. Det var en himla trevlig resa!


Våran fika paus

Här kommer Linas "paparazzi" fotografier, tyckte att det såg så himla roligt ut!


Blåbärs bagel med cream cheese (Philadelphia ost)













Pappa & Linas besök - 5 Augusti

Tråkigt nog tog jag aldrig några bilder denna dag. Men jag jobbade full dag, alltså 8-18. Fast jag fick sluta lite tidigare då jag och pappa behövde åka till Hertz för att hyra en bil. För dagen efter var det Niagara Falls som gällde! Fredagskvällen bestod av att pappa, Lina och jag och min hostfamily åkte till Frick Park. Där dom speciella fredagar spelar musik i parken. Så vi hade med oss picknick och hade en trevlig kväll!

Pappas & Linas besök - 4 Augusti

Eftersom jag ville spendera så mycket tid som möjligt med pappa och Lina då dom var här. Jobbade jag endast halvdag. Så efter att jag slutade jobba tog vi bilen till downtown för att titta på våran första baseball match. Jag fick även dom till att prova deras första Starbucks! Det var så himla roligt att få gå på matchen och få dela det med dom. En underbar kväll! Tyvärr förlorade Pirates, men dom låg under med 4-0 och i en in, eller vad det nu heter. Så gjorde dom faktiskt 6 poäng, vilket tydligen inte händer så ofta!


Downtown





PNC Park

Denna film är inspelad här i Pittsburgh, måste se den då den kommer ut!




Pappas & Linas besök - 2 Augusti

Nu börjar vi med den första dagen som pappa och Lina spenderade här. Eller det är faktiskt den andra. Den första dagen så hämtade jag dom på flygplatsen. Dom skulle anlända kl 2, så jag var redo och väntade på flygplatsen. Dom kom dock inte ut förän kl 3. Men det spelade ingen roll för jag var lika glad att se dom i alla fall! Efter att dom fick deras bagage tog vi bilen och körde ut mot Ikea, vilket är på vägen hem efter flygplatsen. Så där stannade vi vid ett köpcenter och köpte varsin glass och vi gick även runt på Sears. Väl i huset fick dom hälsa på alla och vi tog hem mat ifrån Boston Market. Det blev en tidig kväll för pappa, men Lina stannade uppe lika länge som mig.

Pappa förstod nog inte hur lite klockan var, för kl 6 på morgonen kom han och knackade på dörren. Sedan kom han in två gånger till + att han pratade med Elin på skype. Så både jag och Lina var smått irriterad då det inte gick att somna om. Men pappa oroa dig inte, för vi älskar dig ändå! Efter frukost ute på verandan tog vi bilen ut mot Sandcastle för att sola och bada och åka i massor av vattenbanor. Väldigt roligt. Vi passade även på att prova dom berömda fyrkantiga burgarna på Wendys, vilket faktiskt är goda!


Söta Lina!

Underbara pappa!

RSS 2.0