Resterande videor från Katy Perry konserten










Katy Perry konserten

Nu när jag ändå är igång med att ladda upp en massa kort kan jag likaväl lägga upp bilderna och videorna fårn Katy Perry konserten också. Det är faktiskt den bästa konserten som jag har varit på. Den var helt underbart bra! Mycket hade nog att göra med att man kunde dom flesta låtarna, men hon gjorde verkligen en super show. Och ett av klippen ni kommer att få se var då hon tog upp en man ur publiken. Ni ska se hur roligt det var! Har ni chansen att gå på hennes konsert så måste ni göra det, kan nästan säga att denna konsert var bättre än Lady Gagas!



Det blev även ett köp av en konsert tröja.






Resan hem

Nu har jag bokat datumet för resan hem till Sverige, så nu gäller det att börja att smida planer inför resemånaden. Så jag får verkligen hoppas att jag får åka hem på mitt önskade datum. Jag måste säga att det känns väldigt konstigt att jag nu valt datumet, det som kännts så himla långt bort och nu är det plötsligt här. Snart är ju den dagen då jag står på flygplatsen och ska åka hem. Tiden går ju så himla fort! Nu ska jag först njuta av mina sista månader här, det är ju trots allt roligt att få vara här!

Taylor Swift Konserten resten av filmerna

Här kommer resten av filmerna från konserten.
Enjoy!








Taylor Swift Konserten

Nu tänkte jag äntligen dela med mig av bilderna och filmerna från Taylor Swift konserten som jag var på för ett bra tag sedan. Jag tyckte att det var dags för det. Konserten var riktigt bra och hon är ju helt underbar på att sjunga. Jag hade dock kunnat vara mer uppmärksam under konserten om jag ätit lite mer innan. Men väljer man att köpa en konsert tröja innan konserten i tron om att dom tar kort innanför, så antar jag att man får skylla sig själv och vara hungrig under konserten. Men det gick ju bra i alla fall!


Vyn från bron över till Heinz Field.




Pittsburgh!









Torsdag 16 Juni 2011

Gissa vad jag har köpt idag! Jo, jag har faktiskt köpt biljett till Taylor Swifts konsert här i Pittsburgh på lördag. Jag längtar något så grymt mycket, det ska verkligen bli så himla roligt! Och sedan nästa torsdag väntar Katy Perrys konsert som jag köpte biljetter till i februari. Tänka sig vad tiden går fort!

I övrigt så hade den äldsta pojken sin sista dag på dagiset idag och nästa vecka börjar han på ett annat. Det är mer som sommar skola. Nästa stället är även det stället som han kommer att gå till under hösten. Han börjar verkligen att bli så himla stor! Vi har haft en väldigt intressant dag idag. Dom håller på att bygga om vägen utanför vårat hus. Vilket faktiskt sträcker sig ganska långt, men dom har börjat på en bit av den. Så nu är det massor av olika traktorer och alla möjliga fordon utanför vårat fönster. Även en polisman som dirigerar polisen. Såhär mycket hålligång har dom ju inte haft här utanför tidigare. Så jag och pojkarna har suttit ute på verandan stora delar av dagen idag för att se hur allt går till. Jag kan faktiskt säga att jag var minst lika intresserad för en gångsskull! Men det blir hur bra som helst med en ny och fin väg utanför, för den innan var hemsk! Hål överallt och väldigt bucklig.

Födelsedags presenter och julklappar

Jag har kommit på vad jag ska köpa till pojkarna till deras födelsedag och sedan till julklapp till dom i år. Jag tyckte att det kändes bäst att köpa allt sånt innan så att dom får öppna dom sedan. Det tar ju lite mer tid att skicka över dom hit.
Vill ni se vad jag har tänkt mig för något till dom?


Ett förkläde där dom ska få deras egna namn på. Jag tror att dom kommer att tycka det är ännu roligare att hjälpa till att laga mat och baka!


Dom älskar bussar och allt som lever om. Så dessa tror jag kommer att bli populära. Vilket paket som jag kommer att ge till vilket tillfälle återstår att se.
Så tror ni att detta kommer att bli bra?


Lisa tipsar

Jag tyckte att det var på tiden att tipsade om något som faktiskt fungerar riktigt bra. Det är ett top coat som torkar super snabbt. Och då menar jag snabbt! Först lägger jag på nagellacken som vanligt, sedan kan du direkt måla på med detta över. Och efter att du är färdig med den andra handen kan du ta på naglarna på handen som du först målade. Jag skojar verkligen inte, utan det fungerar faktiskt!

Fast jag målar först båda händerna och sedan låter jag det torka bara i 1 minut eller 2 och sedan målar jag på med top coat. Och för att göra så att det håller ännu bättre brukar jag låta bli att ta på naglarna dom första minuterna. Här i USA kan jag köpa den nästan var som helst, och så vitt jag vet går det även att köpa hemma i Sverige! Har ni möjlighet så prova!


Det heter Seche Vite Dry Fast Top Coat.


China Glaze

Igår då jag var iväg och gjorde lite ärenden passade jag på att springa in på Ulta för att köpa nagellack. Jag hade tänkt att köpa OPI, men jag hittade inget som jag tyckte passade.
Så istället fick det bli China Glaze.


En perfekt orange färg för sommaren.

Dessa var dom två som jag köpte, den rosa är också superfin! Fick prova den av Emma.


Lördag 11 Juni 2011

Det var meningen att jag idag skulle ha åkt på vårat cluster meeting. Mötet idag skulle vara på Kennywood vilket skulle vara jätte roligt att åka igen till. Men jag känner att om jag skulle betala för att gå dit vill jag ju kunna vara där hela dagen och ha roligt. Så istället ringde jag och sa att jag inte kunde komma. För på tisdag har jag mitt första ekonomi prov så jag känner att jag behöver ha tiden till att plugga. Behöver dessutom springa och göra lite ärenden.
Vi hörs då jag kommer hem!

Fredag 10 Juni 2011

Idag blev det att jag jobbade från kl 1-10. Det var en riktigt lugn dag och pojkarna har skött sig riktigt bra! Till middag gjorde jag kycklingspett och ris. Den äldsta var helt förälskade i dom och åt 3 ½ stycken. Jag tror att han tyckte att det var roligt att äta dom från pinnen. Jag hade tänkt att göra min egna marinad på kycklingen, men vi hade tyvärr för lite olivolja så istället tog jag tipset från Claire att ta italiensk dressing och marinera dom i. Jag tillsatte även lite honung i den för att få lite sötma, men till nästa gång får jag nog tillsätta mer honung, vitlök och salt.

Fredag 10 Juni 2011

Det fortsätter att vara varmt här i Pittsburgh! Jag kan nog faktiskt säga att den senaste månaden har jag gått runt i shorts nästan varje dag, så himla skönt. Men det börjar faktiskt att bli riktigt varmt. Det ligger oftast mellan 30-35 grader. Så det är som att man skulle vara i Turkiet, vilket inte alltid är så himla skönt. Men det är sommar, så härligt!
Vad tycker ni om min fina ballerina bränna?


Steve Madden

Mitt senaste kap, även fast det nog var 2 veckor sedan.
Jag är helt förälskad i dom!




Jag köpte dom från Stevemadden.com, jag tror för ca 80 dollar.
Vad tycker ni? Är dom inte helt underbara!


Kennywood

Här kommer bilderna från då vi var på Kennywood. Insåg ganska snabbt att jag inte tagit så mycket mer bilder än dessa, så ni får vänta på resten av bilderna från
Washington DC och New York.


På parkeringen

Här har ni Emma, vi valde att prova Corn dog. Dom var riktigt goda!

En tuggandes mig!

Funnel cake

Den roligaste karusellen av dom alla, grymt!

Den blötaste av dom alla, lyckades komma under vattenfallet så jag blev dyngsur!



Emma och jag har bestämt att nästa gång då vi åker hit ska vi åka den. Ser den inte grymt läskig ut!


Torsdag 9 Juni 2011

Nu var det återigen länge sedan jag sist skrev. Jag har bara helt enkelt haft mycket att göra. Det har blivit mycket tid med Emma, plugga och sedan träna. Så dagarna har varit rätt fyllda. Dom kommer att bli rätt fulla resten av veckan också då jag på tisdag har prov i ekonomi klassen. Det kommer att vara grymt svårt, men det gäller att plugga på. Jag ska träffa en av tjejerna från min klass på söndag, då vi ska hjälpa varann. Och det kan faktiskt behövas!

I övrigt så rullar allt på som vanligt. Pojkarna sköter sig och tiden går bara snabbare och snabbare. På måndag har jag varit här i hela 9 månader. Tiden går verkligen så himla snabbt.

I helgen som var jobbade jag fredag och lördag. På lördag då jag slutade att jobba hämtade Emma upp mig och vi åkte och käkade och sedan åkte vi vidare hem till henne. På söndagen klev vi upp tidigare och åkte till Kennywood. För er som inte vet är det ett nöjesfält här i Pittsburgh. Ett mycket roligt nöjesfält med många roliga åk attraktioner. I tisdags tvingade Emma med mig på spinning. Om det blir fler gånger återstår att se!

Bilder från dom senaste dagarna kommer lite senare då jag glömde kameran nere i köket.

Ta hand om er!

RSS 2.0