Lördag 30 Juli 2011

Nu får ni hålla utkik för en massa inlägg, för det kommer att komma ett par under denna helg. Jag har min lediga helg i helgen, så det återstår att se vad som händer. Jag tror att jag kommer att åka över till Emma senare under dagen. Men hur det blir får jag berätta senare. Nu är det inte alls många dagar kvar! För på måndag jobbar jag halvdag, vilket betyder att jag slutar kl 1 och då åker jag genast iväg till flygplatsen för att hämta pappa och Lina. Som jag längtar! Det ska bli så himla roligt att ha dom här under nästan 2 veckor, och jag har en massa planer över saker som vi ska göra. Några av sakerna som står på schemat är:

- Baseball match The Pirates
- Sandcastle
- Kennywood
- Downtown Pittsburgh
- Andy Warhole Museum (Han kom ifrån Pittsburgh)
- Shoppa


U2 Konserten Part 2


Susanne, Ana och jagU2 Konsert Part 1

Nu var det dax att lägga upp bilderna och filmerna från U2 konserten i tisdags. Den var helt underbart bra, synd bara att jag inte visste fler låtar. Jag kunde mest dom mest kända. Men det var fortfarande roligt att få vara där och se dom live. Konserten var i Heinz Field, så jag skulle kunna tänka mig att det var över 55 000 personer där. För det är där som Steelers spelar.


Downtown Pittsburgh

Susanne och jag innan konserten.

Susanne

Susanne oh Ana


Fredag 22 Juli 2011

Hej på er!

Jag hade precis skrivit världens bästa inlägg, och tror du inte jag lyckas radera det? Det är inte så bra att ha bärbar alla gånger. Och nu börjar jag att bli för trött för att skriva om det hela. Så kortfattat är det supervarmt här, så jag och pojkarna har stannat inne idag. Äldsta pojken har astma, så för hans del är det bättre att inte vara ute i det super varma vädret. Dvs ca 35 grader, trodde inte att man skulle kunna säga att det kan vara för varmt! Men sticker man ut ett ben och det klibbar med en gång, då är det riktigt varmt. Annars så passade jag och den äldsta på att baka medan den minsta sovde. Blåbärsmuffins stod på schemat. Det var han som fick vara bagaren och mästare av vispen. Så mitt jobb var endast att mäta upp alla ingredienser. För att göra dom extra lyxiga gjorde vi en smulblandning och toppade muffinsarna med det. Får skriva in receptet någon gång så att ni får prova dom, riktigt goda blev dom! Och måste säga att jag är så himla stolt över hur duktig han var på att baka, han har utvecklats något så himla mycket! Han är dessutom så himla söt då han vill prova alla ingredienser innan han häller i dom i bunken. Han verkade vara stort fan av socker, mjöl och smör.

I övrigt så har jag en massa roligt planer på gång. Till veckan ska jag, Emma, Susanne och Natascha till U2 konserten, det ska verkligen bli så himla roligt. Sedan veckan därpå, den 1 augusti kommer pappa och Lina och hälsar på. Dom ska vara här i nästan 2 veckor. Längtar något otroligt mycket! Sedan en av dom sista planerna som jag har är att gå på Britney Spears konsert som kommer att bli den 19 augusti, så jag får se till att köpa biljetter bara. Tiden går fort då man har roligt!

Tisdag 19 Juli 2011

Jag är så himla glad! Jag har bara lust att springa runt och hoppa och skrika. Så glad är jag, dels för att jag hade den sista ekonomi klassen idag. Men också för att jag klurade ut hur jag skulle kunna kolla upp betyget från förra kursen som jag tog. Jag kan säga att jag kan inte bli mer överlycklig! Gissa vad jag fick!? Jag fick A i principles of advertising, helt underbart.

Jag är väl medveten om att jag inte kommer att få det i den här kursen, för jag har verkligen inte lagt ner någon tid alls på den. Men jag bryr mig faktiskt inte ens om hur det gick. Nu är den över och det är allt som räknas. Och jag är så himla glad att jag skrev den sista uppsattsen idag, så den slutade på 11 sidor. Jag kan definitivt säga att jag blivit bättre på att ordbajsa på engelska, så stolt som man kan bli! 5 uppsattser, 3 på 5 sidor och 2 st på 10 sidor (slutade på 11 sidor båda två). Måste faktiskt säga att det är tack vare Claire att jag kunnat skriva dom, för läraren har verkligen inte gjort det lätt att skriva uppsattserna. För jag har verkligen inte vetat något alls om det som jag skulle skriva om. Det är verkligen tur att Claire jobbar inom ekonomi och att hon är bra på att förklara.

Nu ska jag sväva på dom här lyckliga molnen tills det är sängen som gäller, hoppas att ni i Sverige hade en bra dag idag! Det var dessutom länge sedan någon av er kommenterade. Men det är ju semester säg!


Syns det hur överlycklig jag är?

Måndag 18 Juli 2011

Hej på er!

Nu var det återigen ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg. Men jag kan faktiskt skylla på att det beror på skolan, men det är snart över. Så snart har jag inget att skylla på! Imorgon har jag min sista klass, så efter det no more school! Och det är jag överlycklig över. Tänka sig att då har man klarat allt, så himla underbart. Det har verkligen inte varit lätt måste jag säga, så nu har jag tänkt att slutföra den sista uppsattsen. Vilket verkligen behövs. 10 sidor här kommer jag!

Något roligt hände inatt. Ibland undrar jag verkligen vad det är jag drömmer om! Inatt då vaknade jag, och jag tror att jag var vaken. Men på något sätt är det som att jag inte är det, för jag skulle inte göra sakerna som jag gjorde normalt om jag verkligen var vaken. Nu till vad som faktiskt hände. Jag stod av någon anledning upp i sängen och slet ut täcket ur sängen (min säng är bäddad med 3 lakan som sitter fast runt/under sängen), vilket inte är det lättaste då det verkligen sitter fast. Men på något sätt fick jag ut täcket och jag tog ett steg ut från sängen, fråga mig inte varför. För jag har inte en aning om varför. Självklart föll jag ner på golvet och jag hoppade snabbt upp i sängen och drog på mig täcket. Och jag kände hur min handled gjorde ont och mina knän också. Så på morgonen då jag kollade så hade jag faktiskt fått 2 skrapsår på knäna. Jag berättade för Claire om vad som hände, vilket jag själv inte riktigt vet. Men det är vad jag tror har hänt och lite små bitar som jag kommer ihåg som jag formulerat ihop. Och hon sa att hon hörde den stora smällen och hoppade upp för att se om det var någon av pojkarna som fallit ur sängen, vilket det självklart inte var. Utan det var klumpiga Lisa.

Man kan ju verkligen undra vad det är som försigår i mina drömmar!


Visste ni?

Visste ni att nu under sommaren, eller nu i juli-augusti kommer den nya Batman filmen "Dark knight rising" att spelas in här i Pittsburgh? Jag är super exalterad och vill få veta på vilka ställen som dom kommer att spela in på. Men vad jag vet av vad David har sagt så är det mycket som kommer att spelas in i downtown. Vill så gärna se stora kameror och hela köret. Jag tror i alla fall att jag fått se lite grann. För igår då jag gick till klassen som faktiskt är i downtown, såg jag en stor lastbil med 3 bilar på släpet. Och på lastbilen stod det WB, Warner Bros. Så jag tror att dom bilarna kommer dom att använda i filmen.
Midsommar 2011

Nu var det väldigt länge sedan jag gjorde ett inlägg. Jag har faktiskt varit rätt bra på att ta bilder, men mindre bra på att faktiskt lägga upp dom här på bloggen. Jag tänkte att jag måste ju börja någonstans, så nu kommer det lite bilder från midsommar.

Midsommar firade jag med Emma, Haley, Ida och Susanne. Jag tyckte att det var en bra midsommar och till middag blev det kräftor och västerbottensost paj, vilket inte alls var helt fel! Det var meningen att vi skulle åka ut senare på kvällen, men det slutade med att jag och Emma stannade kvar hos henne. Hur var eran midsommar?


Emma och Haley.

Två trevliga svenska tjejor, Ida och Susanne.

RSS 2.0