Onsdag 25 Maj

Nu är väskan packad och klar, imorgon åker jag med familjen till Philadelphia för att hälsa på deras släkt. Vi hörs mer på måndag då jag är tillbaka i Pittsburgh!

Ni får ha en underbar helg!

Tisdag 24 Maj

Hej på er!

Jag är väl medveten om att jag har blivit urkass på att skriva inlägg. Jag är upptagen till 1000, har jag inte plugg så umgås jag med Emma eller så har jag en massa andra saker som behöver göras! Idag är det tisdag, vilket betyder att jag har min klass och som också betyder att jag måste lämna in min 5 sidiga rapport. Tro det eller ej, men jag skrev faktiskt klart det mesta igår kväll, satt uppe till kl 2. Det som återstår nu är att justera det hela. Eftersom vi inte behöver ha någon bok till denna kurs skriver våran lärare materialet åt oss, vilket jag inte alls tycker om. Så igår beställde jag boken som vi skulle kunna ha till klassen. Jag köpte en på amazon.com som var använd, men i skicket nytt för 20 dollar med frakt, vilket jag tycker känns värt då jag får läsa om vad det handlar om. För just nu har jag inte en aning om vad microeconomics betyder!

Jag hoppas att allt är bra med er där hemma, ni får gärna kommentera och säga vad som händer där hemma!

Torsdag 19 Maj

Nu sitter jag och försöker skriva mina förbaskade 5 sidor till skolan på tisdag. Jag tror aldrig jag har skrivit en uppsatts på 5 sidor förut. Vad ska man skriva egentligen? Jag har fått en liten början på vad jag ska skriva om, men nu saknas bara 4 sidor till. Nu gäller det att börja ordbajsa som vi så fint sa det på teknik! Duktig som jag är försöker jag att göra allt annat än vad jag borde göra, men eftersom jag vill göra roliga saker till helgen så får man ju ta sig i kragen nu!

Önska mig lycka till, för det kommer jag att behöva!

Tisdag 17 Maj

En kort sammanfattning av dom senaste dagarna.
I helgen har jag varit ensam hemma då familjen åkte iväg till Philadelphia. Så jag och Emma (den svenska au pairen här som varit här lika länge som mig) skulle först åka ut och festa, men eftersom det regnade, åskade och blixtrade bestämde vi oss för att istället shoppa, käka och gå på bio. En toppenkväll helt enkelt! Det blev att vi såg filmen "something borrowed" vilket var rätt bra. 

Efteråt var det tänkt att jag skulle sova hemma i huset, men Emma sa att jag väldigt gärna fick sova över hos henne., så tyckte jag att det kändes roligare. Lördagen började Emma att jobba kl 3, men jag fick stanna och hjälpa henne med hennes barn. Det var en super rolig dag med massor av bil åkning! Sedan åkte vi också till Cheesecake Factory och åt middag. Söndagen spenderade vi ute vid Robinson Mall. Så jag har haft en hel helg med Emma. En perfekt helg!

Idag började jag min andra och sista kurs. Vilket jag måste säga känns super jobbig! Jag har redan läxa till nästa vecka på att skriva en rapport på minst 5 sidor, hur det ska gå till har jag inte en aning. Men det ska gå, men jag antar att jag får ta igen för det lilla jag behövde göra i förra kursen. Jag har även idag varit med Emma, hon kom hit till mig strax efter 10, och vi har suttit och pratat en massa och sedan åkte vi iväg och käkade lunch.  

Tisdag 10 Maj

Idag har jag haft en ledig dag. Det har verkligen varit helt underbart, varmt och soligt har det dessutom varit! Dagen har bestått av lunch med två svenska tjejor som också är au pairer här. Emma och Susanne heter dom. Det roliga är att Émma har varit här i USA exakt lika länge som jag. Vi båda anlände hit den 13 september, så himla coolt! Det är ju väldigt konstigt att vi inte har hittat varann förän nu, så jag antar att Pittsburgh är rätt stort ändå! För våran del blev det lunch på Aladdins och sedan glass på Coldstone. Efter att jag träffat dom blev det en massa ärenden och sedan hämtmat från Boston Market. Vad skulle en vecka vara utan Boston Market? Hur ska jag klara mig sedan då det är dax att åka hem? Det ordnar sig nog, har dessutom hittat recept på nätet på deras köttfärslimpa. Så jag får ta och prova det innan jag åker hem, så mamma och pappa ni kan vara beredda på att få prova det!

Nej, nu är det läggdags för mig! Imorgon kommer jag att få lite sovmorgon eftersom jag kommer att jobba senare. Så det blir tyvärr ingen Usher för mig. Men det går ju bra ändå, jag har ju redan sett honom en gång. Claire och David ska nämligen ut på Cirque de Solei för David fyller år imorgon.

Good night you guys!

Födelsedags presenter

Nu ska jag äntligen visa er vad jag fick i födelsedags present!


Herbal tea.

Natt på museet och Risky Business.

Presentkort på 1 timmes massage.

Ett par musse sockar.


Söndag 8 Maj

Hej på er!

Nu var det så himla länge sedan jag skrev att jag inte ens vet vart jag ska börja! Min syster Elin har ju som ni vet varit här på besök här i 2 veckor. Vilket var super roligt! Kortfattat så blev det mycket köpcenter, New York och Twisted Sister konsert. Jag ska självklart berätta mer om vad vi gjort. För jag tror faktiskt inte så mycket mer än det har hänt sedan jag sist skrev. Jag måste först skriva klart mina inlägg om då Tobias var här och sedan får jag lägga in dom då Elin var här. Eller så får jag blanda dom lite grann.

Idag har varit en lugn dag. Imorse åkte jag, Claire och pojkarna till affären för att inhandla grejor till middagen. Det var jag som lagade maten idag och stod för efterrätten. Idag var det nämligen morsdag och jag tyckte att det skulle vara roligt att stå för matlagningen vilket hon uppskattade. Det blev limekyckling som slutade med att det blev citronkyckling då jag glömde att köpa lime. Men det blev även det gott. Till David och pojkarna blev det kyckling, pasta och ärtor. Till efterrätt blev det vanlig jordgubbstårta. Den blev faktiskt bra! Så i stort sett har det varit en bra dag bortsett från min huvudvärk!

Nu då jag är åter hemma och allt har återgått till det vanliga borde ni kunna förvänta er mer inlägg, får bara ta mig i kragen och skriva lite inlägg! Jag hoppas att allt är bra med er!


RSS 2.0