Ett litet smakprov

Här kommer ett litet smakprov på bilder från semestern. Jag har en massa andra bilder som ni kommer att få se senare, den som väntar på något gott...






Gulligt

Titta vad jag fick skickat till mig av min syster, är hon inte alldeles för söt?

Jag älskar dig!


Bakläxa

Fick en bakläxa från min syster, jag hade tydligen inte visat tillräckligt mycket godis. Så här kommer allt! Nu får ni se hur galet mycket dom hade skickat, men allt var väldigt uppskattat!




Torsdag 28 Oktober

Hej på er!

Det har börjat att bli en vanlig hälsning för mig tydligen. I vilket fall så har det varit en väldigt intressant arbetsdag, orkar dock inte gå in på allt. Skulle ta för lång tid! Idag fick jag ett brev, blev väldigt förvånad då det faktiskt var härifrån Pittsburgh. Det gulliga var att det var ifrån banken som jag var hos. Får man såna brev hemma på dom svenska bankerna? Skulle inte tro det. Ikväll blir det att packa resväskan igen, imorgon åker vi som sagt till Philadelphia. Denna gången blir det inte att packa lika mycket, så det känns skönt! Men det kommer nog inte att bli något inlägg förän tisdag skulle jag tro.

Nu blir det att packa, ska försöka få till ett litet smakprov på bilder från semestern också.

Vi hörs!


Kortet från banken, blev lagomt förvånad!

Onsdag 27 Oktober

Hej på er!

Igår var jag som sagt ledig som varje tisdag. Jag har blivit förkyld igen så det blev en väldigt slapp förmiddag med guitar hero och tv. Det är väl så det ska vara då man inte mår riktigt bra. På eftermiddagen åkte jag och Claire iväg för att hämta ut mitt paket från mamma och pappa. Vi passade även på att fixa så att jag nu har en bank. Så kortet kommer inom kort, verkade som en riktigt bra bank så jag är nöjd! Vi åkte också och handlade mat för idag lagade jag köttfärssås som blev riktigt bra. Claire sa till och med att den smakade som hennes mammas, så jag antar att det var en komplimang! Paketet från mamma och pappa var galet mycket godis, men självklart uppskattat. Svenskt godis är ju det bästa! Jag tror att jag kommer att klara mig väldigt länge på godiset som dom skickade!

Imorgon väntar ännu en arbetsdag, jag hoppas verkligen att pojkarna är på bättre humör imorgon! Pga semestern är dom nu "off schedule" så dom gråter över allt. Jag hoppas att dom blir bättre snart, vet inte hur länge mitt tålamod klarar det annars. Sedan imorgon blir det också att packa resväskan igen. På fredag eftermiddag åker vi till Philadelphia för att träffa Davids familj och vi kommer inte hem förän måndag kväll. Så det känns väldigt roligt. Igår blev det även klart att jag ska till New York i december, massor av roligheter väntar!

Jag hoppas att allt är bra med er!




Allstar Weekend - Come Down With Love

Efter att ha lyssnat på denna låt ett x antal gånger på tvn har den fastnat.
Det går inte annat än att älska låten! Håller ni inte med?


Söndag 24 Oktober

Hej på er!

Idag tog jag den äldsta pojken för en tur in till staden medan den yngsta tog en nap. Tänkte då fick jag lite sällskap och föräldrarna fick lite tid att packa upp från veckan. Det första vi gjorde inne i stan var att köpa Guitar Hero 3 och sedan gick vi till Dunkin Donuts. Tänkte att jag skulle bjuda honom på en donut, det är ju trots allt en stor favorit hos honom. Självklart blev det en för mig också och en ice tea. Han ville också kolla lite på bussar så så blev det. På vägen hem passade vi på att gå förbi brandstationen så att han skulle få titta på brandbilen. Han älskar verkligen brandbilar! Han fick titta på alla lysen och blev även tillfrågad om han ville sitta på sätet, men han vågade inte. Nästa gång kanske. Förra gången blev han också tillfrågad, men han ville inte då heller. Så den gången passade jag på att sitta istället. Så vi har haft en väldigt mysig eftermiddag idag. Tänkte att det kan vara viktigt för honom att få lite ensamtid också. Nu tänkte jag spela lite Guitar Hero och sedan ska vi gå in till stan igen för att käka middag.

Jag hoppas att eran dag har varit bra! 



Fredagen innan jag åkte på semester blev det ett köp.

Tillbaka i Pittsburgh

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg, men jag har varit upptagen! Nu är jag tillbaka i Pittsburgh. Jag har precis packat upp mina grejor så nu väntar snart sängen. Jag har haft en otrolig vecka och den har gått väldigt fort! Vi har varit på flera vandringar, åkt runt i bilen uppe på Skyline Drive och sett ut över bergen (bilder kommer), varit på vattenland och gjort en massa andra roligheter. Igår åkte vi ifrån Massanutten där vi bott och vi åkte istället till Washington DC för att träffa min host family's vänner. Det värsta med turen dit var att innan Washington fick vi sitta i bilkö i 2 timmar. På den tiden kom vi endast 11 miles, vilket motsvarar ca 17km. 

Jag har även fått provat lite ny mat under denna vecka, fick prova Afghanistansk mat och Libanesisk mat. Båda var väldigt bra måste jag säga! Jag vill deffinitivt prova det fler gånger.

Jag får skriva mer imorgon, men nu blir det sängen!

Masanutten

Nu kommer äntligen lite bilder från resan till Masanutten.
Jag kan varna er att det är en hel del bilder!


Detta var huset vi bodde i under veckan.

Vardagsrummet

Köket

Matrummet


Kort uppdatering

Nu blir det bara en väldigt kort uppdatering. Jag har knäppt en massa bilder och hoppas på mer. Så massor av roligheter väntar. Men nu behöver jag lägga mig i tid, har dragit på mig en förkylning. Imorgon väntar det en tur i bergen, väldigt spännande!

Ha det bra!


Äntligen framme

Nu har jag fått lite ensam tid, klockan är strax efter 10 här. Pojkarna har gått på högvarv idag! Bilresan gick faktiskt riktigt bra, måste säga att dom skötte sig riktigt bra! Men då vi väl kom på plats har dom sprungit runt och rört i allt, hoppat, sparkat, tänt lampor, stängt av tvn ja allt man kan tänka sig! Så vi har behövt vara 3 st vuxna för att ha någolunda koll på dom. Känner mig helt slut nu, jag hoppas verkligen inte att alla dagar kommer att vara såhär. Men jag tror att morgondagen kommer att bli mycket bättre, det tvivlar jag inte på! Det är nog bara att dom båda är så exalterade och allt är nytt.

Nu ska jag nog ta och se på någon serie så att jag får lugna ner mig lite grann, det kan verkligen behövas!

Lördag 16 Oktober

Godmorgon!

Nu blir det till att packa det sista för sedan bär det iväg, så himla spännande!

Ha en underbar helg!

Mer skönhet

Det blev även lite mer inköp av skönhets produkter på tisdagen. Jag köpte Cliniques 7-dagars ansiktsskrubb och ett läppstift. Handlade man för över 21 dollar fick man ett litet kit på köpet.




Detta var vad som ingick i kitet.


Fredag 15 Oktober

Hej på er!

Ikväll har jag jobbat halvdag, blev att jag under morgonen sprang in till stan för att posta ett paket. Passade även på att göra ett annat ärende som jag ska berätta om senare. Nu ikväll ska jag faktiskt ta och packa lite grann. För imorgon ska jag åka iväg med familjen på semester. Vi ska åka till State of Virginia. Jag vet själv inte alls riktigt vart vi ska vara eller hur det ser ut. Men det verkar som att vi kommer att bo på ett bra ställe. Vi skulle ha en egen lägenhet i alla fall. Så vi kommer att bli borta en vecka, det känns väldigt spännande måste jag säga! Imorgon blir det en tidig morgon och tror att det blir ca 4 timmars bil tripp.

Hur har ni alla det där hemma, har hört att ni haft snöstorm. Här har vi absolut inte haft något sånt, men det börjar däremot bli lite kallare.

Onsdag 13 Oktober

Nu har jag varit hemifrån i en månad, det är helt galet. Jag tycker att tiden har gått rätt fort ändå. Men jag har fortfarande 11 månader kvar, det är ett bra tag till!

Idag gick det rätt bra att jobba. Jag och Claire tog pojkarna till mataffären för att handla idag och det gick bra, inga större problem. Efter middagen gick jag upp på rummet för att cykla lite samtidigt som jag tittade på Pittsburgh Penguins mot Toronto. Tyvärr förlorade dom med 4-3. Det verkar som att så fort jag tittar så förlorar dom, jag kanske borde sluta titta. Nej, det kommer nog inte att hända.

Nu blir det att säga godnatt!

Gårdagens shopping

Igår då vi var och shoppade blev det en hel del inhandlat. Men det är första gången som jag riktigt shoppat här, så det kändes väldigt roligt. Det blev väldigt mycket, men ibland får det bli så!




Pyjamas byxor och två toppar

En tröja från GAP

Två par träningsbyxor från Reebok

En ny baddräkt

Två par tränings tröjor, en grön och den andra ska vara lila

En superfin kofta från H&M

En svart top från H&M

Detta var en del av sakerna, köpte även lite små saker.


Underbara mormor

Idag då vi kom hem efter shoppingturen väntade ett paket innanför dörren. Det var från min gulliga mormor och morfar. Jag blev så himla glad! 

 
Det här väntade inuti, det är helt otroligt hur glad man kan bli över svenskt godis!
Det här kommer jag att spara på väldigt länge, tack mormor och morfar!


Tisdag 12 Oktober

Hej på er!

Idag har varit en väldigt bra dag. Fast jag kanske ska börja med vad som hänt dom senaste dagarna först.

Söndagen var väldigt lugn, gick ut och tog en promenad för att knäppa lite kort här i närområdet. Kommer att visa dom bilderna vid ett annat tillfälle. Sedan på kvällen gick vi alla in till stan och köpte glass. Det blev "water ice", som slush ice, fast lite mer fast. Igår måndag jobbade jag från kl 8-6. För det mesta då jag jobbar har jag första halvtimmen för mig själv till att förbereda frukost och sånt. Men igår vaknade den yngsta pojken tidigt och låg och gnällde i sängen. Så då när jag gick ner för att börja jobba bad Claire mig att ta ner honom. Men då fick jag även lite mer egentid med lill pojken.

Idag har jag och Claire åkt ut till ett stort köpcentrum. Det var även tänk att vi skulle stanna på IKEA och Best Buy, men det hann vi aldrig med. Men det ska vi göra någon annan dag istället. Idag stod det på schemat att köpa en baddräkt, träningskläder, pyjamas och lite små saker. Men självklart blev det lite mer än så! Men det var riktigt roligt att få komma iväg och titta hur det ser ut här omkring, sedan så är affärerna här så himla stora. Längtar tills jag får ta mitt körkort så jag kan åka iväg själv och bestämma helt själv vart jag vill gå.

Idag fick jag även mitt social security number, så nu kan jag ta mitt körkort om jag vill. Och jag kan även fixa ett bankkonto.

Hoppas att ni haft en bra dag!

Lördag 9 Oktober

God eftermiddag!

Klockan är bara halv 2 här nu. Snart blir det nog att ta en nap, pojkarna och resten ska göra det. Så det kan vara lika bra! Sedan ska jag, David och den äldsta pojken åka iväg till Costco. Ett stort matvaruhus, så det blir roligt att få gå runt och titta lite grann. Har i övrigt idag umgåtts med familjen och i morse blev det även ett träningspass medan den äldsta hade simskola. Det gick riktigt bra, och jag börjar känna mig lite öm i överkroppen så det håller jag tummen upp för!

Sedan då jag skulle sätta fast den äldsta i barnstolen då vi skulle åka hem blev jag väldigt förvånad då David satte sig på passagerarsidan. Han tyckte att det var dax för mig att få köra lite, jag blev självklart överlycklig! Så nu har jag fått köra för första gången här. Det gick väldigt bra, och då vi ska till Costco så ska jag få köra igen. Längtar som bara den! Det bästa är att deras bil är en volvo och insidan är nästintill identisk med våran, så det gör att det går lättare att köra också.

Nu ska jag kolla på lite olika resemål för som det ser ut nu så ska nog jag och Emma hitta på något snart.

Vi hörs senare, ni får ha en underbar kväll!

En underbar dag

Det har varit en helt otroligt fin dag här idag! Då jag började kl 1 bestämde sig min host mom för att hon ville ta med sig den äldsta pojken medans hon skulle gå på Fedex för att faxa några papper, då skulle jag lägga den minsta för nap. Men sedan bestämde hon sig för att vi alla 4 skulle gå in till stan. Solen var på topp och vädret rätt varmt, tillräckligt för att kunna gå i t-shirt och shorts. Efter hennes ärende gick vi alla in på donkin donuts och köpte varsin donut, den som jag valde smakade väldigt bra. Pojkarna var dessutom väldigt nöjda, men det dom var mest nöjda över var utsikten från fönstret, vilket var över bilar, bussar och lastbilar. Dom var väldigt nöjda!

Väl hemma gick jag och lade den minsta för nap, klockan var redan 3 då, så väldigt sent för en nap. Men bättre sent än aldrig. Sedan satt jag med den äldsta och läste lite böcker och lekte, väldigt trevligt. När den minsta vaknade blev det lite lek ute och sedan gick vi alla in till stan för att käka middag. Blev en helt fantastisk dag och det är verkligen underbart att kunna gå in till stan och gå ut och äta.

Nu sitter jag och surfar lite, har fått för mig att jag vill köpa ett Playstation 3, får se hur jag gör. Igår då jag såg första NHL matchen fick jag för mig att jag ville bli kung på att spela NHL på PS3, så det kan hända att det blir ett köp. För jag hoppas att det inte är någon skillnad förutom priset med att köpa det här eller hemma. Men nu först blir det att se på dagens idol. Sedan imorgon blir det en tidig morgon för jag ska följa med familjen till simskolan, det är även där gymmet finns, så istället ska jag träna. Längtar redan!

Hoppas ni alla haft en bra dag, det har i alla fall jag!

Fredag 8 Oktober

Igår blev det arbetsdag från kl 8-6. Vi kl 5 så gick jag och min host mom med pojkarna in till stan för hon hade lite ärenden att göra. Pojkarna fick se massor av bussar vilket dom var överlyckliga över. På vägen hem gick vi förbi brandstationen där pojkarna fick se brandbilen och dom fick även ett klistermärke. Väldigt snälla var dom! Igår såg jag också första Penguins matchen, tråkigt nog så förlorade dom med 3-2, får hoppas att dom vinner nästa match! Nu ska jag lära mig namnen så att jag vet vilka alla är.

Idag har jag haft en ledig förmiddag, men om en timme börjar jag jobba. Så halvdag idag, det känns väldigt skönt! Tog dessutom sovmorgon idag vilket inte händer så ofta. Dom mornar som jag inte jobbar så kliver jag oftast upp tidigt för att kunna prata med dom där hemma, men idag valde jag att ta sovmorgon. Vad som händer ikväll återstår att se, hoppas det blir något roligt!

Ha en bra kväll!

3 veckor

Jag kan inte förstå att jag har varit här i 3 veckor. Det är ju egentligen inte alls särskillt lång tid med tanke på att jag har 49 veckor kvar. Men jag tycker att tiden trots allt har gått rätt fort, även fast man stundvis känner att tiden går sakta. Egentligen har jag till och med varit här några fler dagar än så, men 3 veckor hos familjen. Jag trivs otroligt bra, och jag har fått min perfekta amerikanska familj!

Onsdag 6 Oktober

Hej på er!

Idag har jag jobbat full dag, det blir det även imorgon. Sedan på fredag så jobbar jag halvdag, väldigt skönt! Igår var jag däremot ledig vilket kändes ännu bättre. Då blev det ett träningspass, fixade mitt security number, fikade med min host mom och vi var även och kollade på lite olika affärer. Mycket trevligt!

Har tyvärr inte så mycket mer att säga just nu, förutom att imorgon ska jag se min första NHL match, dock på tv eftersom dom inte fått tag på några biljetter förän tidigast i november. Men det fungerar lika bra det, jag är glad om jag får gå på en match! Så jag ser väldigt mycket fram emot matchen imorgon!

Nu blir det sängen för mig, hoppas ni haft en underbar dag!

Pics

Här kommer lite blandade bilder.


Bild från hotellrummet under orienteringen




När jag kom till familjen väntade ett paket på bordet, väldigt gulligt!

Detta var det som väntade inuti och en anteckningsbok

På flygplatsen i New York beställde jag en Ice tea, detta var vad jag fick.
En huge ice tea, dessutom fick jag inte välja storlek.
Undra vad stor hade varit!?

Under första veckan blev det köp av ett par träningsskor, är supernöjda med dessa!


Söndag 3 Oktober

Nu har jag köpt en 2-års prenumeration på McAfee internet security. Tänkte att det kan vara bra att ha då man har en ny dator, och dessutom då man är så långt hemifrån. Skönt att fått det överstökat med! Nu väntar renbäddning av sängen, sedan ska jag plugga teori så det ryker ur öronen.

Vi hörs senare!


Här är bäddningen från förra veckan, inga täcken här inte. Utan här används lakan.
Lite svårare att bädda, det blir väldigt många lager! Men snyggt blir det.


Even more pictures

Här kommer ännu några fler bilder.


Innan middagen i fredags gick vi till lekparken som jag berättat. Detta var vad man
fick se på himlen, riktigt coolt tyckte jag. Första gången jag sett något sånt!

På "Bon fire" hade dom djur som barnen fick titta på.

Dom fick även rida ponny

Innan jag skulle lägga mig hörde jag ett ljud, kollade på gardinen och där satt denna.
Så himla äckligt, fick till slut bort den med rysningar i kroppen!
Ett vuxenpoäng till mig! (hemma hade jag ropat
efter pappa)


Grattis mamma

Idag fyller min kära mamma år. Hon fyller till och med jämt, 40 år. Undra om jag ligger risigt till för att jag sa det! Jag hade önskat att jag hade kunnat vara hemma och fira med er, jag får helt enkelt fira med er nästa år istället! Hoppas att du får en underbar dag!

Ni får inte glömma att säga grattis! :)


Jag älskar er!

Grattis systeryster

Idag fyller min älskade syster år. Hela 17 år, så jag hoppas att jag får vara med och fira hennes 18e födelsedag nästa år! Hon hade inte en aning om att jag faktiskt veckor innan jag åkte iväg redan hade köpt ett paket till henne. Så hon blev väldigt överraskad då hon hade ett paket från mig. Då jag pratat med familjen över skype har hon klagat över att jag inte skickat över någon present åt henne eftersom hon faktiskt fyller år. Så överraskad blev hon nog allt! Återigen grattis lillasyster, saknar dig i massor!


Jag älskar er båda!

Lördag 2 Oktober

Hej på er!

Jag hoppas att allt är bra med er där hemma. Med mig är det bara bra faktiskt, i alla fall som livet känns just nu. Men jag lovar imorgon är förmodligen allt upp och ner. För imorgon är jag hel ledig. Det är alltid då alla känslor kommer igen! Men imorgon har jag faktiskt tänk att försöka börja plugga lite körkorts teori, för nu vill jag ut på vägarna! Jag som trodde att jag var klar med teorin, tji fick jag!

Idag jobbade jag från kl 10-15. Det gick rätt bra, pojkarna var hyffsat lugna, men ibland får man allt klaga. Efter att jag tagit hand om pojkarna gick jag upp på rummet och tog det lugnt i två timmar, sedan gick vi alla till "Bonfire". Det var en brasa i närheten, där dom hade massor av grejor för barnen. Dom hade även en massa mat och barnen fick rida på ponnys. Den minsta gjorde det, men inte den äldsta. Han var mer intresserad av att springa runt och leka. Väl hemma hjälpte min host dad att fixa min telefon. Så nu kan jag ringa och sms:a, toppen!

Visade även en massa klipp på youtube och även ett från ett svenskt program. Dom tyckte att det var riktigt roligt. Här är ett av klippen. Jag är helt fascinerad och skulle själv vilja göra samma sak! Eller vad tycker ni?


New York del 2

Här kommer andra delen. Bilderna här kommer alla ifrån Times Square.


M&M's house


Jag och två tyska au pairer. Väldigt trevliga tjejer!

Jag, Laura, Maike och Sandra



Maike och Laura

Jag och Sandra


Jag och Laura, väldigt rolig bild!


This was it for today, det kan hända att det kommer upp fler bilder.
Jag har ännu inte lagt in mina bilder.


Torsdag 30 September

Idag gick lite bättre än igår, men idag var istället den yngsta på lite dåligt humör. Han hade igår varit och tagit en influensa spruta. Så det var inte så konstigt att han hade lite feber och var lite gnällig. Men det löste sig tillslut! Jag har precis sett gårdagens program av idol och även några snuttar från dagens. Det finns faktiskt riktigt många bra i år. Mina favoriter är nog Jimmy, Minnah, Jay, Olle, Freja och Alice. Men det finns många andra som är riktigt bra också!

Imorgon börjar jag inte förän kl 1, vilket känns riktigt skönt! Familjen har fortfarande deras förra nanny här några timmar i veckan vilket underlättar väldigt mycket för mig! Så tisdagar och halva fredagar är jag ledig. Superskönt! Så imorgon blir det ett träningspass med min host mom på gymmet. Sedan blir det till att jobba. Men det känns riktigt skönt att få komma ut och göra en massa!

I helgen fyller min mamma jämt och min syster fyller även hon år. Det känns riktigt tråkigt att inte få vara hemma och fira med dom. Men nu är det som det är och jag tror att det blir bra i alla fall! Min syster sa även att om jag inte är hemma nästa år då hon fyller 18 så skulle jag tydligen få spö, vi får se hur det blir med det! Om inte annat får jag återgälda henne på något sätt!

Nej, nu blir det godnatt. Vi hörs imorgon!


RSS 2.0