Bild regn

Tänkte dela med mig av lite nytagna bilder med min nya kamera!




Våran lilla hamster Bertil.

Min söta syster Lina.


Onsdag 30 Juni

Godmorgon!

Sitter nu på jobbet, har som tur fått lite mer att göra idag. Så hoppas att jag håller mig sysselsatt länge! Ikväll blir det att se på nya twilight filmen Eclipse. Längtar väldigt mycket, hoppas att den är riktigt bra! Sedan får ni ha en helt underbar dag!


Nu återstår det att se hur den tredje filmen är!

Kort eller långt?

Jag har funderat väldigt länge på hur jag egentligen skulle se ut i kort hår, eller page. Antingen ser jag väldigt rund ut i ansiktet eller så blir det väldigt bra! Men att ta ett beslut att klippa bort massor av hår är ett stort steg, därför behöll jag min längd sist jag klippte mig. Men vad tror ni, skulle jag passa i page? Kan vara bra att tänka på tills nästa klippning!




Min nya klippning och även en ny hårfärg, underbart!

Tisdag 29 Juni

Goddag på alla er glada!

Idag har jag känt mig rätt effektiv trots att det inte funnits så mycket på jobbet att göra. Så istället bestämde jag mig för att åka till min gamla gymnasie skola för att kolla om jag skulle kunna få en kopia på mitt slutbetyg. Självklart har jag lyckats tappa bort det trots att mamma flera gånger poängeterat att jag ska ta reda på det och vara rädd om det. Gör man det bara för att vara emot föräldrarna då? Man ska liksom alltid göra tvärtemot, men tillslut inser man att man skulle ha gjort som då sa ifrån början, tänk vilken tid man kunde ha sparat!

Som tur var så hade jag tur! Det var bara en person kvar som jobbade nu och hon hittade en kopia i arkivet, så jag tackade glatt och sprang iväg i ett lyckorus! Behöver som sagt betyget till aupair, så det passade väldigt bra att få det gjort så snabbt som möjligt. Då min tur oftast är att jag kommer på saker för sent och sedan får vänta. Scannade även in en till referens idag, så det börjar att likna något nu! Ska försöka vara riktigt duktig nu för en timme eller två och skriva på mitt personliga brev!



Förlåt för den dålig bilden, var bättre innan jag laddade upp!

Hiss eller diss?

Jag skrev förra veckan om en klänning som jag köpte. Jag tänkt kolla med er vad ni tycker om den. En hiss eller diss? Själv är jag inte helt övertygad ännu.





Äntligen på väg till mig!

Igår fick jag ett infall till att köpa något som jag länge velat ha. Nämligen denna underbara t-shirt! Är den inte helt perfekt!? Inte för mycket, utan helt lagomt.


Måndag 28 Juni

Goddagens!

Sitter fortfarande på jobbet, men tänkte snart dra mig hemmåt. Jag har idag inte haft så mycket att göra på jobbet, så istället har jag fixat lite med aupair ansökan, blev även uppringd därifrån så jag fick lite mer klarhet i vad mer som ska göras och hur man ska göra, så det är bra! Sedan så har jag även varit och fixat ett nytt pass då mitt andra pass går ut i augusti nästa år. Det är ett bra tag tills dess, men då man åker iväg som aupair behöver man ha 6 månader kvar på passet då man kommer hem. Så jag passade på att göra det nu, fyndigt där! haha

Så ikväll har jag tänkt att vara duktig för en gångs skull! (hur stavar man det egentligen?) Så då blir det till att skriva det personliga brevet och pusha mamma och pappa till att skriva deras referens åt mig. Att man ska behöva tjata ;)

See you guys soon!


I'm alive

Hejsan!

Om ni undrar så lever jag fortfarande. Jag är ju extremt bra på dom hära långa blogg pauserna, även om det bara handlar om ett par dagar. Men det vet ni ju redan! En kort sammanfattning av dom senaste dagarna. På midsommar blev det först en sill lunch hos ett par kompisar åt mamma och pappa. Fick träffa deras underbara barn. En av dom bar jag runt på hela förmiddagen. Hon satt till och med och åt med mig.

Sedan på kvällen kom min kompis Tijana förbi för att sedan följa med till mamma och pappas kompisar återigen för att äta middag. Efter det drog vi hem till mig för lite vin och sing star. Senare under kvällen fick vi besök av våra gamla klasskompisar Tim och Marcus. Så som ni hör så blev det en väldigt lugn midsommar, men den var alldeles lagom!

Sedan så var lördagen väldigt lugn också, var seg även fast jag inte drack mycket. Men då passade vi i familjen (utom pappa) på att se på lite Michael Jackson. Dom visade en film om deras uppväxt. Den var nog i 3-4 timmar om jag inte minns fel, men bra var den! Förra året då han precis dött lyckades jag spela sönder Michael Jackson för pappa, så nu så fort han hör honom börjar han att skrika. Förstår inte hur han kan bli less, finns ju ingen bättre!

Idag har jag faktiskt hållit på lite med min Aupair ansökan, är ju som ni också redan vet väldigt seg! Träffade även Emelie, hennes kille och hans kompis i stan för att gå på bio och se "kommissarie späck". Kan inte alls påstå att den var så bra som jag trodde. Nej nu blev det här ett väldigt långt inlägg och tiden börjar att rinna iväg. Ska upp i morgon och jobba så borde lägga mig nu.

Hoppas ni haft en underbar dag!
Sleep tight!

Torsdag 24 Juni

Godmorgon!

Igår blev det tyvärr aldrig något inlägg, var väldigt upptagen. Jag hoppas att dagen blir en bättre dag med fler inlägg. Igår blev det självklart jobb, även en tur på stan för att inhandla nödvändigheter även ett köp av en klänning blev det. Köpte också en riktigt cool vinbox som ni ska få se. Väl hemma blev det grillat, mums säger jag bara!

Träffade även Tijana för en fika i hamnen. Eller fika och fika, en glass rättare sagt! Tog för ovanligheten med mig min kamera så har lite bilder att visa.


Underbara Tijana med våra väldigt goda glassar!

Ett nybygge i hamnen.











Kunde inte låta bli att visa denna bild, ser helt crazy ut!

Turkiet, del 2

Passar på att lägga in del 2 nu då jag inte har så mycket att skriva.
Titta och njut!


Emelie på en av våra middagar.



Även jag, fast en usel bild. Men den bjuder jag på!



Min underbart goda kyckling med gorgonzola sås!

Emelies mat, något med walnötssås.

Emelies efterrätt.

och min efterrätt. Mums!

Tisdag 22 Juni

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet och har precis fikat och nu väntar en förhoppningsvis väldigt arbetsfull dag! Dom senaste dagarna har det inte funnits allt för mycket att göra, så nu vill jag ha något att göra så att tiden går åtminstone lite snabbare! Idag har jag även en klipptid och sedan väntar ett pass på friskis och svettis.

Jag sa först nej till mina arbetskompisar då dom försökte få med mig på friskis. Dom har nämligen försökt sig på det vid ett flertal tillfällen utan att lyckas, men igår så sa dom något som lockade mig. Gissa vad! Jo det skulle vara ett helt träningspass med bara Michael Jackson musik, så självklart får man inte missa det! Så lättlurad är jag! Så ni som bor i övik och inte har något bättre för er eller känner för att göra av med lite energi så är det ett medel pass på Vikingavallen kl 18.30. Passet är dessutom gratis, så det kan inte bli bättre än så!

Här är två av mina favoritlåtar.




Jordgubbar med grädde

Nu ska jag försöka mig på en tidig kväll. Fast egentligen vet jag inte om jag kan påstå att det är tidigt nu, men som sagt jag ska försöka! Har precis ätit lite kvällsfika som innebar en skål med jordgubbar med grädde och en kopp pepparmynta te. Jordgubbar måste ju vara en av dom bästa sakerna man kan äta!

Sov så gott och hoppas att eran dag har varit bra!


Fast måste erkänna att gubbarna från turkland var mycket godare!

Turkiet, del 1

Jag insåg ganska snabbt att det var en hel del bilder ändå. Så jag får nog dela upp bilderna så ni får se lite i omgångar. Här kommer i alla fall dom första:


Min resväska, varför packar man alltid med sig för mycket?
(vägde trots allt bara 16,5 kg)

Våran strandmat

Jordgubbarna i Turkiet kostade endast 25kr /kg. Gissa om vi åt mycket!

Här har vi Emelie som jag åkte med!

Utsikten från våran balkong.

Även här utsikten.


Måndag 21 Juni

Hej!

Åter ännu en dag eller två egentligen med dåliga uppdateringar. Ska försöka göra mitt bästa. Men jag har nu i alla fall lagt in lite bilder, har dock inte fått alla bilder ännu. Emelie knäppte en del bilder också som jag väntar på. Men snart så! Så återkom om en stund så får ni se!

Men annars så har dagen varit lugnt, har varit och jobbat och sedan kollat igenom bloggar. Eftersom jag varit borta en vecka och inte börjat gå igenom bloggar förän nu så är det en hel del att läsa. Så jag får fortsätta med det i morgon. Ska fixa bilderna nu så ni får se lite bilder i bloggen!

Grattis till kronprinsessan och prinsen!

Hej igen!

Mitt i natten och allt, men jag har varit helt upptagen med att se på bröllopet och jag har även varit och sett på bio med Emelie. Blev satc 2 igen, men den är så himla bra! Hade egentligen inte alls tänkt att se på bröllopet, men sedan slog det en tanke att jag kanske borde göra det ändå. Jag menar det är ju en historisk händelse och det minsta man kan göra är ju att titta. Man vill ju ha något att prata om då man är gammal och grå! Rakt så illa får jag inte hoppas att det blir. Men jag tror ni fattar :)

Jag har sagt väldigt länge nu att jag ska lägga ut bilder, men jag har inte tagit mig tid till att göra det. Jag har faktiskt inte startat datorn många gånger sedan jag kom hem, det är nästan lugnast så. För att kunna lägga in bilderna måste jag installera något program och sedan läsa om det. Därför skjuter jag upp på det, men ska försöka mig på det imorgon/idag.

Det här blev ett väldigt sent inlägg, men hey bättre än inget! Jag tycker i alla fall att bröllopet var riktigt fint och dom passar så himla bra ihop. Jag hoppas verkligen att allt går bra för dom nu!

Men nu ska jag faktiskt ta och säga god natt och sov så gott!

Hemma igen

Nu är jag hemma från den underbara resan i Turkiet. Det där lät som att jag varit iväg på en jordenrunt resa eller något sånt, men så var det inte. Kom hem igår kväll vid 23.15 så rätt sent. Tog mig inte tid till att skriva något inlägg förän nu. Har inte så mycket tid att skriva just nu, känner att jag behöver min sömn då jag är på väg att bli sjuk. Men jag kände att jag ville säga att jag kommit hem och mår bra.

Antingen imorgon eller på lördag kommer det mer om resan och även lite bilder. Hoppas att ni haft en helt underbar vecka för det har jag haft!

Sov så gott!

Mobilblogg - Midlanda

Efter några incidenter är vi äntligen framme på flygplatsen. För det första så ville inte bilen starta efter att vi tankat bilen. Vi fick lite panik kan jag säga! Efter mycket om och men fick vi hjälp av en snäll norrman. Berättar mer senare. Nu sitter vi i alla fall på flygplatsen och väntar på att planet ska lyfta 22.05. Nu ska jag vara lite social med Emelie! See you later alligator!

Nu drar jag och Emelie till turkiet!

Godmorgon!

Dagen började inte så bra! Tänkte fortsätta packa då jag upptäckte att en av mina flaskor läkt i väskan. Som tur var blev bara några trosor blöta. Men det jobbiga var att produkten som läkt var min ansiktsrengöring från make up store. Så nu får den helt enkelt vara kvar hemma. Typiskt! Fast å andra sidan så luktar mina trosor mint nu, haha!

Gick och la mig rätt sent inatt. Tror det var runt 1. Försökte att packa så mycket som möjligt, så nu är det bara att fortsätta. Har en massa ärenden att göra innan jag ska åka, så jag får försöka vara lite effektiv! Jag får se om det blir en liten uppdatering senare, dvs om jag hinner. Annars så hörs vi om en vecka då jag förhoppningsvis kommer hem solbränd och fin! Ha en helt underbar dag och en underbar vecka!


Och jag kan inte fatta att det snart är ett år sedan jag tog studenten!

Tisdag 8 Juni

Hejhej massor av hej!

Idag har blivit dåligt med inlägg! Kan ju inte säga att jag annars är så mycket bättre, men idag har jag i alla fall haft en anledning! Idag har jag varit i Sundsvall med 2 jobbarkompisar i arbetssyfte. Vi har nämligen varit på en föreläsning om tillgänglighet då det är väldigt viktigt då man ritar lägenheter och hus. Väldigt intressant!

Efter föreläsningen blev det en sväng till ikea för att först ta en lunch med köttbullar. 16 kronor, helt otroligt att man kan äta så billigt! Blev inte några många fynd för mig där, det blev bara doftljus. Sedan for vi runt på en massa andra butiker som mediamarkt, bauhaus, bilbolaget och ja lite fler ställen. Det som jag fick med mig hem var filmen Brüno för 29kr och en liten högtalare att ha till ipoden på stranden. Ett riktigt kap, 99kr.

Kan lova att man känner sig helt slut av allt springande. Så nu blir det till att gå igenom packlistan och börja packa lite smått. Imorgon åker jag och Emelie hemifrån vid 15. Spännande!

Nej nu ska jag återgå till packandet! Vi hörs imorgon eller senare ikväll, have a great night!

Måndag 7 Juni

Idag har jag sprungit lite på stan för att hitta ett par bra bikini trosor, men det är ju helt omöjligt! Jag förstår inte varför alla är samma modeller! Fick helt enkelt nöja mig med ett par. Så idag har jag alltså fixat lite inför resan. Men jag har nog lite mer att fixa.

Imorgon åker jag till Sundsvall med jobbet för att gå på en kurs om tillgänglighet. Kan nog också tänka mig att det blir en sväng på ikea också. Så för min del blir det Sundsvall två dagar i rad. Ikväll kommer även min underbara vän Tijana hem. Om jag har tur så hinner jag träffa henne imorgonkväll.

Nej nu blir det att hoppa in i duschen och sedan göra sig redo för en tidig morgondag!


En bild på Tijana och mig från förra året. Tänk vad tiden gått fort!

Last minute

Undra vad jag ska göra på onsdag!? Jo jag och Emelie ska åka till Turkiet och Alanya! Åh jag längtar något så otroligt mycket, fast jag tror inte riktigt att jag hunnit förstå då allt gått så himla fort! Men på onsdag åker vi ifrån Sundsvall, det kommer verkligen att bli toppen!


The Wiz

Som jag skrev tidigare idag så åkte jag till jobbet för att jobba lite. Kom hem vid halv 7. Då blev det direkt till att äta då magen kurrade i massor! Nu ikväll blir det att se på The Wiz som jag redan börjat att se. Man kan ju inte låta bli då Michael Jackson är med. Har även tänkt att hålla på lite med au pair ansökan samtidigt.

Nej nu hörs vi imorgon, ska försöka lägga in bilder från min nya kamera också så ni får se lite bilder här i bloggen. Sov så gott och ha en underbar kväll!


På den gamla goda tiden!

Titta vilken roligt bild som jag hittade i stugan då jag var där. Lilla Lisa med en tandställning och hela köret, väldigt många år sedan med andra ord!


Jag och mina systrar på grönan.


Söndag 6 Juni

Godmorgon!

Har varit vaken nu i cirka 2 timmar, bara latat mig faktiskt. Men nu så har jag tänkt att åka till jobbet och jobba lite. Har lite saker som behövs fixas och sedan så har jag ett litet eget projekt som ska göras. Då är det lika bra att åka iväg! Har inte så mycket mer att säga, utan vi hörs senare!

Ha en underbar dag!

Lördag 5 Juni

Hola!

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. En snabb genomgång får det bli. I torsdags var som sagt jag och mina arbetskompisar på bio och vi var även och käkade innan på ett nytt ställe nere på sjögatan. Riktigt bra pizzor hade dom och dom var dessutom väldigt prisvärda!

Filmen var riktigt bra, hade väldigt låga förväntningar på den nya satc filmen. Men den var verkligen superbra! Helt perfekt med andra ord. Ni måste helt enkelt ta och se den om ni inte gjort det! Fick även hämta min nya kamera på kvällen. Jag har dock inte hunnit testa den så mycket, men den verkar väldigt bra!

Sedan på fredag blev det jobb och jag fick sluta en stund tidigare för att hinna med systemet och affären innan jag skulle till emelie för middag och utekväll. En riktigt trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Så tack för en underbar kväll alla inblandade!

Idag blev faktiskt en väldigt lugn dag. Var som tur inte något bakis alls så det kändes väldigt skönt! Men lite duktig har jag varit idag så då blev det städning på rummet för innan såg det rent ut sagt hemskt ut!

Nu så har jag faktiskt tänkt att lägga mig och se på lite satc och rita lite på ett uppdrag som jag fått. Hoppas ni haft en underbar dag!

Gårdagen

Igår var åter en väldigt lugn dag på jobbet! Så därför passade det väldigt bra med att jag fick sätta ihop dom sista hurtsarna och även sätta ihop stolar som var beställda sedan länge tillbaka. Blev bara en halvdag igår, så väldigt skönt! Åkte sedan till dagis för att hämta mitt referens papper som en av fröknarna fyllt i åt mig. Blev även en del bilder med barnen och en massa kramar. Underbara barn!

Väl hemma blev det middag och sedan snabbt iväg till stugan för att städa i ordning. Finns det något värre än spindlar, spindelnät och döda insekter? Skulle inte tro det, fick dammsuga i massor och dammtorka. Tur var det att det blev bra! Men som sagt känns det väldigt tråkigt att pappa vill sälja det, men det är nog lika bra!

Här kommer lite bilder från gårdagen!





Utsikten från altanen, inte helt fel enligt mig!


Torsdag 3 Juni

Hejsvejs!

Idag är en väldigt rolig dag! För idag ska jag och mina arbetskompisar (tjejerna) först ut och äta och sedan kl 18 så blir det till att se nya sex and the city! Så det känns verkligen jätte roligt! Vi skulle käka nere på ett nytt ställe på sjögatan, så väldigt spännande!

Fick precis ett sms om att jag kan hämta ut min kamera, som jag väntat! Har en känsla om att det finns en del paket att öppna ikväll, om jag har rätt det återstår att se. Nej nu blir det att återgå till jobbet!

See you later!


Vilket söt liten en va! Hittade den igår då vi var i stugan, denna var nämligen min då
jag var liten, kalle kanin heter han!

Onsdag 2 Juni

Har inget att egentligen skriva för jag är sjukt trött! Eller jag hade ju en sak som jag skulle säga och det var att imorgon kommer alla bilder från dagen och även hur min dag varit. Så titta in imorgon!

Godnatt!

Massor av skruvande!

Goddag och godkväll!

Idag har varit en lite intressant dag. Hade inte så mycket på jobbet att göra idag, så det blev för mig att sätta ihop hurtsar från ikea. Vilket betydde massor av skruvande, vilket jag faktiskt tycker är väldigt roligt! Dock lyckades jag få skavsår i handen. Så idag då jag skulle duscha fick jag faktiskt duscha med en hand och det kan jag säga är mycket svårare än vad man kan tro!

Imorgon så blir det jobb, tänkte bara jobba halvdag och sedan åka till dagis för att hämta ett papper och knäppa lite bilder med barnen. Längtar tills jag får träffa dom imorgon! Sedan efteråt blir det faktiskt en tur till sommarstugan för städning, för på fredag kommer mäklaren dit för att titta. Känns faktiskt riktigt tråkigt att den ska säljas, men den utnyttjas inte som det borde så det är nog lika bra! Ska försöka ta lite bilder då som jag kan lägga upp imorgon.

Nej nu ska jag ta och sova, sov så gott!



Såhär blev det efter att jag satt ihop dom!

Här är blåsan som jag lyckades få efter att skruvat en hurts, hade bara 3 kvar vid
det laget!

RSS 2.0