"skönhets kväll"

Nu har jag haft en liten "skönhets kväll". Målade om naglarna, peelade ansiktet, lade en ansiktsmask och duschade. Nu känner jag mig fräsch till morgondagen då det blir jobb. Har legat hemma sjuk nu i 3 dagar, men det känns som att imorgon är det dags att gå och jobba. Det blir en extra skön dag då jag man endast behöver jobba 6 timmar innan röd dag.

Men nu blir det god natt och vi hörs mer imorgon!Jag målade naglarna i lila som blev väldigt bra!


Påskgodis eller mysa framför en film?

Sitter här och funderar på om jag ska baka lite påskgodis eller om jag bara ska lägga mig i sängen och se på en bra film. Svårt beslut!
Fast samtidigt så är jag ju sjuk, så man får ju ta det lugnt då.

Tänkte visa er en riktigt bra låt som jag börjat att lyssna på. Jag tyckte att det var rätt roligt att lägga in ett youtube klipp, så tänkte varför inte lägga in ett till!


I'm gonna kick his ass

Jag tänkte prova att lägga upp ett youtube klipp för att se hur man gör och hur det sedan ser ut.
Så då tänkte jag visa ett klipp på en super söt 3 åring som är hur roligt som helst!


Påskägget

Idag har varit en väldigt lugnt dag. Jag har inte gjort allt för mycket med tanke på att jag är sjuk. Vaknade ovanligt sent! Vaknade först vid 7 då jag fick ringa till dagiset och säga att jag fortfarande är sjuk, efter det lyckades jag somna om. Och gissa vad klockan var då jag vaknade!
Jo klockan var strax efter 12, vilket jag aldrig hade kunnat tänka mig. Men skönt var det i alla fall att få sova!
Annars idag så har det inte blivit så mycket, fick åka in till TM Konsult och skriva in tidlistan för denna månad då jag glömt att fylla i några timmar. Annars har jag mest suttit och justerat massor på bloggen för att då det som jag vill ha det, är dock inte helt färdig bara så att ni vet.

Nog pratat om det, fick för övrigt ett tidigt påskägg av min lillasyster. Så himla gulligt, ägget var fullt med godis och det fanns också ett läppbalsam med smak av passionsfrukt. Jag var inte den enda som fick det utan även våran minsta syster och mamma och pappa fick dela på ett. Får se vad jag hittar på för något till dom två!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Fast först får det nog bli några avsnitt av vänner, älskar den serien!

Sov så gott och vi hörs imorgon! Kram kramShopping

Jag har märkt att det kan vara väldigt farligt att vara sjuk, eller överhuvudtaget att sitta vid en dator. Fick ett mail från elf. Och för er som inte vet vad jag pratar om så är det ett make up märke med väldigt billigt smink som ska hålla hög klass. Jag har själv inte provat deras produkter men jag har hört väldigt bra om dom.

Så när jag idag fick ett mail från dom att jag fick 20% rabatt på deras studio makeup kunde jag självklart inte motstå erbjudandet! Så jag beställde snabbt hem deras mineral infused face primer, mineral eyeshadow, minty lip gloss, therapeutic conditioning lip balm, lip primer and plumper och även en waterproof lengthening and volumising mascara. Så nu blir det väldigt spännande att få prova något nytt!

Känner du dig också nyfiken på deras produkter? Besök i så fall Eyeslipsface.


Välkommen!

Hej!
Jag har nu suttit sedan igår vid den här tiden och försökt att få till bloggen. Jag är inte helt klar än, men jag tänkt att jag kan ju inte vänta hur länge som helst med att skriva mitt första inlägg så här kommer det! Jag försöker verkligen förstå mig på hur allting fungerar, men det är tur att det finns många andra på nätet som förstår mer än vad jag gör! Under tiden kommer bloggen att få det utseende som jag vill ha, vi får helt enkelt se hur lång tid det tar!

Jag hade tänkt att kopiera över mina inlägg från min förra blogg för att göra ett arkiv ( fick till arkivet, men jag förstod aldrig hur man kunde lägga till inlägg i arkiv). Så jag struntar helt enkelt i det just nu, men är det någon som vet hur man gör så får du gärna hjälpa mig! Men är det någon som vill läsa min förra blogg, som för övrigt inte var så uppdaterad så kan ni besöka Liscious.devote.se.

Vi hörs senare och välkommen till min blogg!
Jag hoppas att många av er stannar!

RSS 2.0