Som jag lovade...

Som jag berättade igår så ska jag visa er vad jag köpte för roligt! I fredags då jag var på sminkningen så sminkade hon mig med ett par ögonskuggor som jag blev helt förälskade i. Så självklart så köpte jag dom idag till extrapris!

Det blev Cybershadow Valley, Eyedust Goldglow och Eyepencil Vanilla. Det ska verkligen blir spännande att få prova och sminka sig med dom, och det är alltid roligast första gången!






Fick inte någon riktigt bra bild på Valley, men denna var lite bättre!

Lisa Tipsar

Jag berättade tidigare att jag nu har börjat med en ny kategori. Och den första produkt (om man nu kan kalla det för det) är en borste från Make Up Store.

Det är en glob borste för att lätt få till den snygga makeupen! Vet inte exakt vad den heter men det står 109 på borsten. Och jag kan verkligen lova att denna borsten är helt underbar! Den gör jobbet SÅ mycket enklare och snabbare. Det säger bara swisch och swosh så är man färdig! Så om du känner för att investera i en dyrare borste så rekommenderar jag verkligen denna! Utan den hade jag inte alls varit lika bra på att sminka mig och jag lovar att vem som helst kan bli bra med en sån här borste! Den gör helt enkelt jobbet åt en!


Då jag köpte den har jag för mig att den kostade 185 kronor och det är den väl värd.


Ny kategori

Godmorgon!

Nu är jag på jobbet igen. Det känns riktigt skönt att endast behöva jobba 6 timmar idag. Fast lite jobbigt kändes det att resten av familjen låg och sov då jag åkte till jobbet. Det regnar här i lilla Ö-vik vilket känns mindre roligt, hoppas det hinner spricka upp under dagen!

Jag tänkte idag lägga upp en ny kategori där jag tipsar om allt ifrån någon bra sminkprodukt som jag börjat använda till klädesplagg eller någon elektronik pryl. Så håll ögonen öppna under dagen för det får ni inte missa! Now back to work!



Klubbkväll

Hola Chicas y Chicos!

Hoppas att det där blev rätt! I alla fall så har jag haft en väldigt trevlig dag idag. Jag har jobbat på mitt andra jobb idag och ska även göra det imorgon. Känns skönt att komma tillbaka till min "vanliga" vardag även fast jag saknar min andra.

Idag så har jag och min kompis Malin varit på Make Up Stores klubbkväll vilket var första gången för oss båda. Jag tyckte att det var väldigt roligt och intressant. Pluset var att man fick handla produkter till reducerat pris. Aldrig fel det. Fick också tips om hur jag kan använda en penna som jag har hemma som jag aldrig riktigt förstått mig på hur att använda. Men hon är verkligen duktig hon som sminkar!

Nu blir det att gå och lägga sig så att man orkar morgondagen! Men om ni kikar in imorgon så får ni se vad jag köpte även en produkt som jag rekomenderar! Sov så gott!


Såhär blev sminkningen.


(Obs, inte meningen att få en sån ful min)

Cover All Mix

Såg idag att dom sålde Make Up Stores Cover All Mix på Bellme.se för 199 kr + frakt. Då ingick även en pensel som var passad för just produkten. Funderar skarpt på att köpa en även fast min inte är slut än. Ett riktigt kap med andra ord!


26 April 2010

Nu kommer ett väldigt sent inlägg, hade först inte tänkt skriva. Men då jag redan var inloggad var det lika bra! Idag har jag varit och jobbat på dagis, vilket som vanligt är lika roligt! Pratade även med en av fröknarna och vi kom överens om att jag skulle stanna en vecka till eller dvs 3 dagar extra. Jag tror att dom är glad för all extra hjälp dom kan få och jag tycker om att vara på dagis så det är en win win situation. Det kommer verkligen att bli tomt då det blir sista dagen, men jag hoppas att jag sedan kommer att kunna få komma och jobba där en dag i veckan. Men hur det blir med det får vi se!

Idag har för övrigt varit en väldigt lugn dag. Åkte med mamma och syster till Coop för att lämna in min mixer som gått sönder. Och som jag redan från början tyckt fungerat dåligt. Och nu i fredags då jag och Sara hade 41 års fest hos mig så började mixern att ryka och för en stund trodde jag att den skulle explodera. Så jag fick självklart tillbaka pengarna. Har någon något tips på en bra mixer?

Nu blir det sängen. Sov så gott!

  

Beställning

Gjorde nyss en beställning på Nelly. Hittade två par jätte fina leggins och en fin tunika till väldigt bra pris. Så jag kunde inte motstå! Vad tycks?

Leo Party Tunic SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM

Soso Leggings SEK 129, Pieces - NELLY.COM

Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

25 April 2010

Nu har jag känt mig väldans effektiv. Även om jag inte gjort så mycket. Men jag har gått igenom alla mail och kommentarer på facebook. Och det är tydligt att då man fyller år kommer det massor, fast det är väldigt roligt att man får så mycket! Men som sagt har jag gått igenom det. Sedan så har jag även idag krattat på gården, städat bilen och tvättat den. Duktig Lisa!


Bild på sminkningen som gjordes på make up store i fredags.

Today is my day

Idag är det min dag! Jag har verkligen längtat efter denna dag väldigt länge då jag själv får gå in på systemet utan att behöva be någon annan. Även om man inte dricker ofta så är det verkligen något man längtar efter. Och det har nog med friheten att göra! Idag så bjöd jag dagisbarnen på glass som var väldigt uppskattat sedan har jag även varit på TM och bjudit dom på tårta. Självklart har det också blivit ett besök på systemet. Kvinnan i kassan tyckte nog att det var lite roligt att retas med mig eller skämta i alla fall. Då jag visade legget kollade hon på det och sedan frågade hon om jag visste vilken tid jag var född. Och första tanken var varför undrar hon det, det har väl ingen betydelse. Och självklart skämtade hon! Men konstigt nog så känns det som att dom är polisen eller något sånt, man står där väldigt foglig och snäll och låtsas skratta och tycka att det var roligt.

Jag har nyss öppnat mina paket och där fick jag pengar till en kamera och 650kr i presentkort på Gina Tricot, vilket är en väldigt bra present! Som jag sa för någon vecka sedan så kommer här min födelsedags låt ;) Men självklart glömde jag att knäppa kort på tårtan. Typiskt! Måste verkligen bli bättre på att komma ihåg det!


Sista dagen

Sista dagen som 19 åring idag, imorgon blir det bolaget för första gången! Har kommit fram till att även fast jag längtat till dagen då jag får gå på bolaget själv så känns det inte så speciellt. Då man var mindre kunde man nästan inte sova dagen innan för att man var så spänd på vad som kommer att hända på den stora dagen. Men nu då man blivit älde börjar jag faktiskt bli besviken då dagen är över, inte för att jag inte fått några bra presenter utan för att den dära känslan som man fick då man var liten är helt plötsligt borta. Vad gör man då egentligen? Just nu känner jag mig nästan besviken. Fast det kan dels vara för att jag är stressad inför helgen då jag ska ha en mindre fest här hemma på fredag. Firandet blir inte förän på lördag då mormor och morfar kommer och hälsar på. Så torsdag känns för stunden helt värdelös. Fortsättning följer!

Kort uppdatering

God eftermiddag!

Blir bara ett väldigt kort inlägg. Sitter fortfarande nämligen på jobbet så det blir bara en snabbis. Så inga bilder idag heller. Har lovat mig själv att lägga in fler bilder. Men det är så svårt att komma ihåg då man inte är van. Men jag ska verkligen göra mitt bästa så vi får se om jag lyckas bli bättre. Har heller inga bilder på jobbdatorn så jag får lägga upp sedan då jag kommer hem.

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare!

Kvällsfika

Nu tänkte jag skriva ett sista inlägg för kvällen. Har gjort i ordning en kopp kamomill te och en skål med jordgubbs yoghurt med crunch. Imorgon blir det jobb igen vilket känns väldigt roligt. Mot kvällen så har jag en bokad tid hos frisören.

Vann nämligen en tävling för två månader sedan så nu blir det färgning för fulla muggar! Funderar verkligen på om jag ska gå Lisa a'la slingor eller fortsätta vara brunhåriga Lisa. Fördelen med brunt är att man enkelt kan fixa det själv. Slingor måste man ju göra mer regelbundet. Så det återstår att se vad det blir! Tänkte bara skriva ett kort inlägg, men det blev tydligen längre än vad jag tänkt!

Vi hörs mer imorgon och sov så gott allihop!
Kisses and hugs!


Har du mens?

Hejsan!

Nu sitter jag på jobbet, eller ska rättare sagt säga fortfarande. Är på mitt andra jobb så ej dagiset. Känner mig så irriterad och vet inte varför.

Ni ska få höra en rolig konversation mellan en kille på jobbet och mig.
Jag: Jag känner mig så irriterad!
Killen: Varför det?
Jag: Jag har ingen aning!
Killen: Har du mens?
Jag: Ja, det har jag faktiskt.

Sedan började jag, killen och två andra arbetskompisar att skratta. Men ibland kan man bara inte förklara varför man är irriterad. Och jag brukar inte vara på dåligt humör då jag har mens. Konstigt! Nu ska jag återgå till jobbet. Vi hörs senare och ha en trevlig kväll!


Kort uppdatering

Nu sitter jag hos min kompis Tijana som jag är och hälsar på hos. Har några bilder att visa imorgon. Vet inte om jag kommer att uppdatera något mer förän imorgon. För nu idag blir det först stan här i Luleå och sedan ikväll ska vi ut och festa. Och jag hoppas verkligen att jag mår bra imorgon då jag ska åka hem med buss. Men nu ska jag gå och umgås med min kompis igen. Så vi hörs mer imorgon! 

Ha en trevlig helg!


Mobilblogg

Nu sitter jag i bussen på väg till Luleå. Kände mig lite smått uttråkad så tänkte att jag skulle prova mig på detta. Just nu så är det filmen upp på tvn så det är nog bäst att jag återgår till den. Jag skriver mer då jag är framme i Luleå! Ha en bra kväll!

Tävling

För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera.


Läkerol

I lördags gjorde jag min alldeles egna tuggummiblandning för Läkerol. För att vinna tävlingen behöver jag era röster. Så vad tycker ni om min blandning? Skulle inte den vara en höjdare? I så fall rösta, eller gör det i alla fall ;)


Vad kan det vara?

Paketet som jag fick var från E.l.f som ni säkert redan listat ut. Var väldigt uppspelt då jag såg paketet och skulle öppna det. Lät ingen se något före mig, så det var lite som julafton. Tog fram en sak i taget och tillslut frågade syster hur mycket jag köpt. Men jag tycker bara att jag beställt bra grejor!

I paketet låg det:
Mineral Infused Face Primer
Therapeutic Conditioning Balm
Mineral Eyeshadow i färgen Caffeinated
Minty Lip Gloss i färgen New York City
Volumizing Mascara
Lip Primer & Plumper



12 April

Hej igen!

Nu har jag inte skrivit sedan i lördags. Har som ni säkert förstår inte suttit så mycket vid datorn. I alla fall så har min dag varit bra. Jag har idag varit på dagis igen, och idag var det 18 barn istället för max 8 st. Så det känns som en väldigt stor skillnad. Var helt slut då jag kom hem, men jag fick i alla fall åka förbi på mitt andra jobb och jobba lite. Ska vara ledig på fredag så jag måste börja jobba in mina 8 timmar. Vad som händer då tar jag lite senare.

Det konstiga med mig är att jag kan vara super trött då jag kommer hem. Men så fort det börjar bli kväll blir jag super pigg! Hittar alltid på ursäker för att jag inte ska gå och lägga mig så tidigt. Och varje kväll säger man samma sak, "ikväll måste jag lägga mig tidigare". Är jag ensam om att vara så?

Hade fått ett paket idag då jag kom hem. Om ni tittar in om en stund får ni se vad som fanns i paketet!

See you soon!

Lördagsmys

Nu blir det mys med systrarna. Filmen är inte bestämd än, men just nu röstar jag på The Proposal som jag tyckte var väldigt bra! Vi får se om jag vinner.

Ha en trevlig kväll!


Fairly nuts är otroligt god, ett måste att testa!

Michael Jackson

Så fort jag säger till någon att jag är ett Michael Jackson fan ser jag i deras blick "hur kan du vara det? Han är ju så konstigt!". Jag är säkert inte ensam om att känna så. Men jag står för att jag är det, för även om jag inte kan påstå att jag på riktigt lärt känna honom som person så kan jag ändå säga det. För har man sett klipp med honom, alla möjliga slags klipp så förstår man att han absolut inte var någon elak människa. Han skulle aldrig ha kunnat göra det som han blivit anklagad för. Jag menar varför skulle han göra det? Han hade/har älskande fans och ett liv som alla ville ha!

Innan han dog hade jag också den uppfattningen. Att han var en skum person som hade utnyttjat barn. Jag trodde till och med att han hade blekt huden. Du förstår hur dumt det låter. Men jag förstår att många tänker så, för läser man bara det som står i tidningarna så får man den uppfattningen. Jag hade tidigare bara hört dom mest kända låtarna som "Billie Jean", "Beat it" och "Bad". Det låter verkligen hemskt att säga det och jag önskade verkligen att jag hade "upptäckt" honom tidigare för hade jag gjort det så hade jag förmodligen haft möjligheten att få se någon av hans shower. Jag vet att det kanske låter som att jag är världens Michael Jackson fan. Men det är jag inte, ett fan är jag men jag lyssnar även på annan musik.

I somras den 25 Juni fick jag ett sms av min mamma tidigt på morgonen innan jag skulle till jobbet. Hon skrev att Michael Jackson hade dött. Min första tanke var "jaha, okej". Jag tänkte inte mer på det. Någon dag senare tänkte jag att jag kanske ska kolla vem han egentligen var. Jag började lyssna på hans låtar, såg några av hans intervjuer och såg hans fantastiska musikvideor som verkligen är one of a kind. Kan ju nämna att Ghost är helt fantastisk! Jag blev fast och har inte slutat lyssna på honom, även om jag idag inte lyssnar lika mycket. Jag kan även erkänna att i somras då han nyss hade gått bort var han det enda som jag lyssnade på. Det var även då som jag började "lära känna" honom.

Jag tänkte då att jag vill veta vem den här personen var och om allt verkligen stämde som man läst i tidningarna. Har inte ni känt någon gång att man vill veta mer om en person, som tex Michael Jackson? Få veta hur personen var helt enkelt. Jag kände så. Började titta på en massa intervjuer, lyssna på hans låtar (kan nästan säga att jag lyssnat på dom flesta som släppts), såg hans musikvideor, konserter. Ja you name it! Efter det så förstår man att han inte var någon elak person, han var bara en som tappat sin barndom och ville få göra samma saker som alla barn har fått göra i alla tider. Att få leka. Jag förstår att han umgicks med barn, samtidigt kan jag tycka att det är lite konstigt att han var så öppen med det. Men då ser man bara ännu mer att skulle det vara så att han varit en som utnyttjade barn så hade han ju verkligen inte varit öppen med det.

Jag sa till mig själv då jag startade den här bloggen att jag inte skulle ha något med Michael Jackson här. Men i och med det så är jag ju inte helt ärlig. Bara för att jag är ett Michael Jackson fan gör mig inte till en sämre människa. För ärligt talat tycker jag att fler borde "upptäcka" honom. Det skulle göra alla gott! Ibland undrar jag faktiskt om han verkligen inte var från himlen. Med alla hans texter om en bättre värld och om att man ska vara snälla med varann. Som han brukade säga L.O.V.E.

Jag kommer självklart inte att skriva en massa om MJ nu i min blogg. Men känner jag någon gång för att ta upp något eller visa något klipp så kommer jag inte att vara rädd för att göra det. Vill ni läsa mer om Mj så kan ni besöka mjackson.blogg.se och popkungen.blogg.se



Det här klippet visar verkligen personen Michael. Ett måste att se!


Hans egna hemma videor, väldigt roligt att se. Även detta ett måste att se!


Den här är Ghost som jag pratade om. En väldigt lång musikvideo som kommer i
4 delar. Helt klart värd att se, rättare sagt ett måste om du inte redan gjort det!


Michaels Mtv uppträdande 1995. Skicklig dansare och sångare, kan inte bli bättre!
Det som är extra värt att se kommer i slutet vilket är låten Dangerous.

Pics

Jag kom på efter att jag skrivit förra inlägget att jag egentligen inte lagt ut någon ny bild på mig. Skrev på bilden att det var en gammal bild då jag var blond. Men ni har ju inte fått se mig som brunett. Så jag tänkte det är väl inte mer än rätt att jag faktiskt lägger in några nya bilder.




Goddag

Har idag suttit och skrivit ett väldigt långt inlägg som jag tänkt att publicera om en stund. Dvs om jag vågar. Fast det är väl meningen att man ska skriva vad man känner och tycker. Eller hur? Har även hunnit med en lång frukost med familjen och lagt ansiktsmask.

Igår skickade jag iväg anmälan till aupair förmedlingen. Så jag får se hur lång tid det tar för dom att kontakta mig och allt sånt. Det känns väldigt spännande, men jag kommer nog att fatta längre fram vad jag är på väg att göra. Har nog inte riktigt förstått det ännu.

Nu ska jag hitta på något annat, vad återstår att se! Inlägget kommer senare och det får ni inte missa! Ha en superbra dag!


Hittade en gammal bild då jag hade blont hår.


Ansökan

Jag håller just nu på att gå igenom preliminäranmälan till aupair. Känns väldigt spännande samtidigt som det känns lite läskigt. Det är ju trots allt ett väldigt stort steg, och kan nog erkänna att lite rädd är jag. Men jag vet att jag inte gör fel beslut!

Har själv sakt att jag ska göra anmälan så snabbt som möjligt, men har hela tiden skjutit upp på det. Jag är säkert inte ensam om att göra det. Men efter att ha läst lite på hemsidan så inser jag att jag måste ansöka NU! Vill jag komma iväg inom bara någon månad så måste det göras nu, pronto! Det kan ta mellan 2-3 månader, och eftersom jag vill börja plugga då jag kommer hem så måste jag ha åkt iväg innan sommarens slut.

Nu låter det här som att jag håller på att stressa och som att jag verkligen ska planera in det i minsta detalj. Riktigt så är det inte, eller kanske lite. Men man måste ju planera till en viss del, som i det här fallet tycker jag att det känns en aning onödigt om jag skulle åka till hösten så då när jag kommer tillbaka så kommer jag att behöva vänta ännu ett år på att börja plugga. Håller ni inte med mig? Bäst att sluta innan det börjar låta ännu mer förvirrande. Hoppas ni förstod vad jag menade ändå.

Nu ska jag gå ner och umgås med familjen och sedan får jag se vad som händer. Kanske blir det familjemys med en film. Who knows!

Dagens Outfit

Kan inte lova att det händer något ofta med denna kategori. Men jag tänkte att det kan ju vara roligt att lägga in någon gång ibland. Dessutom tycker jag själv att dagens klädsel var väldigt snygg! Kan helt enkelt vara roligt med lite variation.





Hade väldigt svårt att välja vilken bild, så det fick allt bli två!


You're Out Of My Life

Jag är inget stort Darin fan, men jag kan inte låta bli att tycka om den här låten!
Den är ju helt underbar!


"Bästa ögonmakeup"

Idag fick jag hem shimmer palette som jag vann av E.l.f i Norge. Har själv inte provat den än, men ser verkligen fram emot det! Jag har läst väldigt bra om den och den har vunnit pris som "bästa ögonmakeup" av Cosmopolitan i Norge.



Äntligen fredag

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från ännu en dag på dagis, vilket jag tycker är väldigt roligt! Fick till och med sluta tidigare idag, halv 4. Super härligt! Har inte så mycket att säga för stunden så återkommer senare under dagen då jag har mer att komma med. Tänkte istället dela med mig av några bilder från studenten och balen!

Titta in strax så får ni se vad som låg i brevlådan då jag kom hem!





Jag och min kära kusin


Baldagen: sminkningen och frisyren vad klar.


En bättre bild av frisyren


Bilen som jag fick åka till balen i.


Bild från fotografen.


Ännu en bild från fotografen.


En bild med tjejerna från klassen. Alla var verkligen super fina!





En bild på mig under balkvällen.


nyinköpt

Jag skrev tidigare om ett par skor som jag blev helt förälskade i. Och självklart köpte jag dom!
Vad tycks?




Not a good night

Tjenamoss!

Haft en bra dag? Min dag har varit bra, började dock inte så bra. Eller började och började, men jag kunde inte somna riktigt utan låg och hostade en massa. Så fick inte mycket sömn. Ni vet hur det känns då man ligger och försöker att sova också känner man en kittlande känsla i halsen som gör att man vill hosta, men samtidigt vet man om man hostar så kommer man aldrig att kunna sluta. Samtidigt som man har den känslan så har man också släm i halsen som gör allt svårare. Jag vet att det inte låter så trevligt, men så hade jag det i natt. Men då jag väl vaknade kändes det mycket bättre då det var soligt ute och klockan var 7 och jag skulle gå för att jobba på dagiset.

Jag är lite förvånad över att det har gått så himla bra att kliva upp! Normalt brukar jag snooza i hundra år innan jag kliver upp. Men nu sedan jag börjat praktisera på dagis har det gått mycket bättre. I alla fall så gick det bra på dagiset, är lika trött varje gång då jag kommer hem. Fast det är ju självklart inte så konstigt då man inte är van allt.

Nu har jag faktiskt hunnit städa mitt rum. Dammsugat, dammtorkat och sorterat en massa. Jag har även gått igenom lite papper. Så nu börjar det kännas lite bättre och mindre stressat i mitt huvud. Men hur har jag faktiskt tänkt att hoppa in i duschen och sedan "unna" mig själv att se på en film innan sängen kallar. Titta in senare så får ni se vad jag fick hem på posten idag!

Ha en bra kväll!


Lite av mitt städade rum. Vad tycker ni om min tapet?


Ändrade planer

Blev inte som jag hade tänkt ändå. Städningen får bli imorgon istället! Och hej 15 cm lena ben och hej resten av skogen! Som ni kanske förstår så blev det lite vaxning av ben. Dock gick det inte så bra, eller så farligt ont gjorde det inte. Men jag tyckte inte att det tog bort så mycket som jag velat och sedan tog det väldigt lång tid, så istället får det bli rakning. För nu i alla fall. Vaxning får bli en annan gång då det finns mer tid och mer tålamod. Vad tycker ni om vaxning? En höjdare?


Städning på g

Mina planer inför kvällen är att städa. Väldigt tråkigt, men ack så nödvändigt! Känner hur stressad jag börjar att bli över att mitt rum är så stökigt, så det är lika bra att ta tag i det! Nu kallar dammsugaren, trasan och hinken!

See you later!

Drygt 2 veckor

Jag vet vad jag kommer att spela för låt då jag fyller 20 år, vilket är om drygt 2 veckor.
Perfekt låt eller vad!?


7 April

Nu har jag kommit hem efter att ha varit på dagis ännu en dag. Egentligen så kom jag inte nyss hem, utan det gjorde jag strax efter kl 16. Men jag fick inte tummen ur arslet förän nu för att skriva. Har inte tänkt att skriva så mycket mer just nu, så vi hörs senare! Tjing!

6 April

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist, och det var verkligen inte meningen! Hade faktiskt tänkt att lägga upp bilder från promenaden som jag tog i lördags, men det blev aldrig av. Jag har helt enkelt inte suttit så mycket vid datorn.

Imorgon blir det jobb på dagiset, vilket jag tycker känns väldigt roligt! Barnen är så himla gulliga, så det blir bara roligt! Fast jag vet att jag kommer att vara helt knäckt då jag kommer hem. Efter dom första 3 dagarna blev jag ju trots allt väldigt förkyld. Så jag hoppas att jag vant mig lite mer nu, eller åtminstone att mitt imunförsvar kan stå emot!

Men nu blir det faktiskt sängen för min del. Så vi hörs imorgon!
Sov så gott! Kram kram

Sunshine

Godmorgon!

Idag är det superfint här i Ö-vik! Därför har jag tänkt att vara extra duktig, så jag har tänkt att gå ut och ta en promenad runt sjön. Det är så härligt att det är så fint väder, det har inte varit fint väder på hela påsken så det är verkligen på tiden!

See You Later Guys!

Snygga skor

Jag har hittat ett par skor som jag såå gärna vill ha! Funderar verkligen på att köpa dom.
Vad tycker ni om dom?

Majes SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Finns hos Nelly.com för 399kr.

Familjedag

Hej igen!

Idag har jag umgåtts med familjen en hel del. Har även hunnit med att åka till mormor och morfar. Skulle hjälpa honom med dvdn. Han hade tryckt på en massa knappar, så jag fick visa honom vad knapparna gjorde. Det roliga var att när jag kom tillbaka efter att pratat med mormor så hade han tryckt på något igen. Han kan verkligen inte hålla fingrarna i styr, haha.

Köpte också två stycken nya choklader. Nya är dom väl kanske inte, men för mig är dom det då jag inte provat dom. Det blev Lindt sea salt och vit choklad med coconut. Mycket goda, fast coconut blev min favorit!


Nellys bikini tävling

Visste ni att ni kunde vara med och tävla om en egen designad bikini på Nelly.com? Jag provade att göra en egen och jag är super nöjd. Jag vet att den kan vara lite tråkig. Inte så mycket färg eller mönster, men jag är inte så mycket för allt det där! Så rösta gärna på min eller gör din egen!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Good morning

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har inte jag. Eftersom jag fortfarande är lite sjuk så kommer det någon liten mardrömm som gör det svårt att sova. Men nu är jag vaken! Och nu blir det nog snart frukost, påskfrukost! Det är ju då som frukosten är som bäst, eller nä vid jul är den ännu bättre! Våran påskfrukost består av påskskinka, fatost, rullströmming, sill, kalvsylta, kommer inte på något mer. Men i alla fall så är det underbart gott!

Ha en underbar dag!

Glad Påsk

Nu har vi också sett på New Moon. Det var lite svårare att övertala honom till att se den här filmen. Antar att det har något med manligheten som sjunker eller något sånt. Men jag tror att han tyckte att den var bra, även om han inte kommer att våga erkänna det. Han kom och sprang i filmen hela tiden. Gick iväg, kom tillbaka och såg en stunde och han höll på så ett ex antal gånger. Vi andra tyckte att det var väldigt roligt, eftersom det måste ju ha varit något som lockat honom att fortsätta se. Får fråga honom mer imorgon vad han egentligen tyckte.
Men nu blir det faktiskt att sova, så vi hörs imorgon!

Glad påsk till er alla!

Första avklarad

Nu är Twilight avklarad, nu återstår det bara övertalning till den nästa.

New Moon igen!

Det verkar som att det ikväll blir till att se New Moon igen. Mamma ropade nyss och frågade om vi inte skulle ta och se Twilight och New Moon. Självklart säger jag! :)
Jag, mamma och mina systrar har försökt att få pappa till att se Twilight ett flertal gånger, men utan att lyckas.
Så ikväll kanske vi lyckas! Återkommer senare om hur det gick!

Ni får ha en trevlig kväll!


" Katten Kattis "

Igår blev det filmkväll hos en av mina klasskompisar. Kan man fortfarande säga klasskompisar då man tog studenten förra året? Fast jag anser dom nog fortfarande som mina klasskompisar.

I alla fall så hade vi väldigt trevligt och det var verkligen roligt att få träffa dom igen. Och med dom menar jag Elin, Erika och Tijana. Fast Tijana var det inte alls lika länge sedan jag träffade som med Erika och Elin. Erika och Elin hade jag inte träffat sedan i somras, så det var verkligen på tiden!
Vi såg på New Moon, pratade, lekte med Elin och hennes killes katter som var väldigt söta! Tijana som är rädd för katter blev tillslut kompis med katterna och den ena av dom fick just namnet "Katten Kattis" som vi tyckte var väldigt roligt!

Hoppar verkligen inte att det blir lika länge till nästa gång jag får träffa dom! Fast Tijana och jag ska träffas om någon vecka då jag ska hälsa på henne i Luleå, det kommer att bli galet roligt!
Kom på att jag trots allt inte knäppte så många kort igår, hade några kort på katterna och Tijana. Men vet inte om jag får lägga upp dom, så dom får vi ta en annan gång.
Har inte lagt upp några kort på mig så då får dom bilderna passa bra nu.




E.l.f

Fick idag ett till erbjudande från e.l.f (som jag berättade om tidigare i veckan). Så om ni går in på deras hemsida och skriver upp er för nyhetsbrev så kan jag nästan garantera att ni också får hem mail med erbjudanden.
För att jag skulle få nyhetsbrev och erbjudande så skrev jag upp mig på deras hemsida, så ni skulle nog också kunna göra det om ni är intresserade. Här är en länk till deras sida e.l.f

Återkommer strax med gårdagen.

Lite tid

Det var meningen att jag skulle ha skrivit fler inlägg igår. Men tiden blev knapp.
Återkommer om en stund med gårdagen och även någon bild.

See you soon!

Äntligen helg

Nu har jag kommit hem efter första arbetsdagen denna vecka, och även den sista. Vilket känns super skönt!
Nu har jag däremot tänkt att åka iväg på stan och införskaffa mig en jacka, så jag återkommer med bilder senare! Ska även skjutsa syster till frissan, så jag tänkte slå två flugor i en smäll. Great!

See you later!

RSS 2.0