Glömde att berätta

Jag har helt glömt bort att berätta om en händelse som hände för lite mer än en vecka sedan. Fredagen för två veckor sedan hade vi personal fest på mitt jobb. Först blev det en tur till Ulvön för att se på bygget som jobbet varit med och ritat på och även projekterat. Sedan efter vi varit där blev det en sväng på Paradisbadet och relaxen. Även där ett studiebesök. Fast efter studiebesöket fick vi bada och gå på sittningar.

Vi hade badat klart strax innan kl 19 och då bestämde vi oss för att göra oss i ordning eftersom vi hade bokat bord på O'learys för att käka. Det vi sedan upptäckte då vi kl 19.47 var färdiga och klara att gå och käka var att personalen helt glömt bort att titta in i omklädningsrummet för att se om någon var kvar. Så självklart var det helt låst så vi kunde inte komma ut genom den vanliga utgången. Tillslut hittade vi en annan väg så vi fick ta en larmad väg ut. Så himla typiskt! Ska inte personalen ha mer koll än så? Man har väl trots allt en timme på sig efter att badet stängt för att göra sig i ordning?

Tänkt om det hade varit någon som ramlat i duschen och inte kunnat ta sig upp, eller tänk om det var någon som helt saknade mobil eller som helt enkelt var där för första gången och inte hade någon aning om hur det såg ut på badet. Eller tänk om det var någon som hade ett flyg att passa. Det hade kunnat gått väldigt illa! Vi hade ju relativt tur, men det är inte säkert att alla hade haft det! Så jag kan lova att vi var lite förbannade då vi satt där inlåsta!







Jag säger bara en sak, konstruktörer!


Utsikten från hotellet.

Inlåsta på hotellet, en aning svårt att ta sig ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0